După ce timp de un deceniu Real Madrid a avut în Ronaldo vârful de lance al unei formații fantastice, șeful grupării blanco vrea să aducă un alt atacant de mare valoare în jurul căruia să contruiască noua "eră galactică".
Mbappe poate fi o soluție pentru atacul oricărei echipe de top pentru mai mult de un deceniu de acum înainte, iar Perez e perfect conștient de acest lucru și nu vrea să rateze o asemenea oportunitate.

Oferta lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe

Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
ACUM 2 ORE
Cotidianul catalan Sport a descoperit că Perez intenționează încă din vara anului viitor să facă o ofertă de 225 de milioane de euro pentru PSG, plus bonusuri care pot ajunge până la 50 de milioane de euro, în funcție de performanțele jucătorului și ale echipei.
Și salariul va fi unul pe măsură: 35 de milioane de euro/sezon pentru starul francez, la care se pot adăuga bonusuri în valoare de până la 5 milioane de euro/stagiune. Această sumă este mai mare decât cea primită de Bale la Real, și doar Messi, Ronaldo și Neymar vor rămâne cu remunerații mai mari în fotbalul mondial.
Dacă nu se va ajunge la un acord, în vară, Perez are și planul de rezervă. Va aștepta până în 2021, adică exact cu un an înaintea scadenței contractului său cu PSG. Atunci, francezii cu siguranță vor fi mult mai deschiși să renunțe la starul lor, dacă nu îl vor convinge să semneze prelungirea.
Nasser Al-Khelaifi va fi deschis, probabil, să îl vândă, având în vedere că președintele a refuzat în această vară vreo negociere dintr-un singur motiv: și-a dorit ca Mbappe să rămână la echipă cel puțin până vara viitoare, atunci când clubul împlinește 50 de ani. Se speră la un sezon istoric, în care Neymar, Mbappe, Cavani și Icardi să aibă prestații impresionante și să își conducă echipa spre finala Champions League.
5 trofee are Mbappe în carieră: două titluri în Ligue 1, o Cupă a Franței, o Cupă a Ligii Franței și un campionat mondial cu naționala Franței.

Top 10 cele mai scumpe transferuri din istorie

  • 1. Neymar - Barcelona - PSG (2017) pentru €222 milioane
  • 2. Kylian Mbappe - Monaco - PSG (2017) - €145m (+€35m)
  • 3. Joao Felix - Benfica - Atletico Madrid (2019) - €126m
  • 4. Philippe Coutinho - Liverpool - Barcelona (2018) - €120m (+€40m)
  • 5. Antoine Griezmann - Atletico Madrid - Barcelona (2019) - €120m
  • 6. Ousmane Dembele - Borussia Dortmund - Barcelona (2017) - €105m (+€45m)
  • 7. Paul Pogba - Juventus - Manchester United (2016) - €105m
  • 8. Gareth Bale - Tottenham - Real Madrid (2013) - €100.8m
  • 9. Cristiano Ronaldo - Real Madrid - Juventus (2018) - €100m
  • 9. Eden Hazard - Chelsea - Real Madrid (2019) - €100m (+€40m)
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM 7 ORE
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM 9 ORE