Griezmann a fost cumpărat de Barcelona de la Atletico în vara anului 2019, în schimbul sumei de 120 milioane de euro. Catalanii sperau ca atacantul francez să formeze o legătură excelentă cu talismanul Lionel Messi în linia ofensivă, însă acest lucru este departe de realitate.
Campionul mondial din 2018 nu s-a adaptat pe Camp Nou și continuă să atragă criticile fanilor. Mai mult, ultimele declarații acide ale persoanelor din anturajul său, la adresa lui Messi, i-au îngreunat și mai tare misiunea.

Oferta lui Atletico pentru Barcelona: 3 jucători în schimbul lui Griezmann

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Cotidianul Sport a aflat că Griezmann ar fi putut să revină la Atletico în această vară, după un singur sezon petrecut pe Camp Nou. Clubul din Madrid le-ar fi propus catalanilor următoarea ofertă: transferul lui Griezmann sub formă de împrumut în sezonul 2020/2021, la schimb cu 3 jucători din lotul lui Simeone - Mario Hermoso, Lemar și Morata.
Barcelona a refuzat din start oferta, fostul președinte Josep Maria Bartomeu considerându-l pe atacantul francez netransferabil.
Diferența de formă din perioada petrecută de Griezmann la Atletico și cea actuală de la Barcelona se poate vedea cu ochiul liber. În ultimul său sezon la formația din Madrid, francezul a marcat 21 de goluri în 47 de apariții. În schimb, la formația catalană a reușit să înscrie de numai 14 ori în tot atâtea meciuri.
Griezmann a marcat numai două goluri în noul sezon, iar prestațiile sale continuă să-i nemulțumească pe fanii catalani.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59