În vârstă de 18 ani, Ansu Fati, fotbalistul Barcelonei, a suferit o fractură de menisc la genunchiul stâng în timpul meciului cu Betis, scor 5-2, iar tânărul jucător a fost operat astăzi. Intervenția chirurgicală a fost efectuată de medicul Ramon Cugat cu succes, iar după încheierea acesteia, Barcelona a anunțat că jucătorul născut în Guineea-Bissau va lipsi de pe teren aproximativ 4 luni, ratând astfel sfârșitul de sezon.

Premier League
United, ofertă de 150 de milioane de euro pentru Ansu Fati. Răspunsul Barcelonei
21/11/2020 LA 16:46

Prin urmare, Ansu Fati va rata toate meciurile Barcelonei rămase din grupele UEFA Champions League, dar și mai multe partide din campionat, revenirea sa fiind preconizată pentru prima parte a lunii martie, dacă în procesul recuperării nu apar întârzieri sau complicații.

Barcelona a anunțat cât va lipsi Ansu Fati de pe teren

Fati s-a accidentat la genunchiul stâng în timpul partidei cu Betis şi, în urma controalelor, s-a stabilit că operația este inevitabilă. Una pe care a şi efectuat-o, conform jurnalistului Alex Pintanel, care susţine că această intervenţie chirurgicală a durată o oră şi jumătate. Operaţia a fost un succes, iar acum Fati va începe procesul de recuperare.

În cursul zilei de duminică, clubul FC Barcelona a anunţat oficial că Fati va fi operat la meniscul piciorului stâng de către doctorul Ramon Cugat. Totul s-a desfăşurta sub atenta observaţie a staffului medical de la FC Barcelona. Fotbalistul de 18 ani începuse excelent sezonul la Barcelona. Fati a marcat de 5 ori în primele 10 meciuri ale sezonului. Are în total 13 reuşite în 43 de meciuri pentru formaţia blaugrana. El a debutat în acest an în naţionala Spaniei, pentru care a adunat deja patru selecţii şi a marcat o dată.

Fotbal
Veste excelentă pentru fanii Barcei! Ansu Fati a părăsit spitalul, după doar 5 zile de la operație
14/11/2020 LA 09:13
Fotbal
Singurul român printre granzi, în topul celor mai scumpi tineri fotbalişti! Davies & Sancho, lideri
03/11/2020 LA 11:26