În vârstă de 18 ani, Ansu Fati, fotbalistul Barcelonei, a suferit o fractură de menisc la genunchiul stâng în timpul meciului cu Betis, scor 5-2, iar tânărul jucător a fost operat astăzi. Intervenția chirurgicală a fost efectuată de medicul Ramon Cugat cu succes, iar după încheierea acesteia, Barcelona a anunțat că jucătorul născut în Guineea-Bissau va lipsi de pe teren aproximativ 4 luni, ratând astfel sfârșitul de sezon.
Prin urmare, Ansu Fati va rata toate meciurile Barcelonei rămase din grupele UEFA Champions League, dar și mai multe partide din campionat, revenirea sa fiind preconizată pentru prima parte a lunii martie, dacă în procesul recuperării nu apar întârzieri sau complicații.
La Liga
Scrisoarea emoționantă trimisă de Fabregas lui Pique, în ziua în care catalanul s-a retras
06/11/2022 LA 07:27

Barcelona a anunțat cât va lipsi Ansu Fati de pe teren

Fati s-a accidentat la genunchiul stâng în timpul partidei cu Betis şi, în urma controalelor, s-a stabilit că operația este inevitabilă. Una pe care a şi efectuat-o, conform jurnalistului Alex Pintanel, care susţine că această intervenţie chirurgicală a durată o oră şi jumătate. Operaţia a fost un succes, iar acum Fati va începe procesul de recuperare.
În cursul zilei de duminică, clubul FC Barcelona a anunţat oficial că Fati va fi operat la meniscul piciorului stâng de către doctorul Ramon Cugat. Totul s-a desfăşurta sub atenta observaţie a staffului medical de la FC Barcelona. Fotbalistul de 18 ani începuse excelent sezonul la Barcelona. Fati a marcat de 5 ori în primele 10 meciuri ale sezonului. Are în total 13 reuşite în 43 de meciuri pentru formaţia blaugrana. El a debutat în acest an în naţionala Spaniei, pentru care a adunat deja patru selecţii şi a marcat o dată.
La Liga
Barcelona, victorie muncită cu Valencia! Catalanii au avut marile ocazii ale partidei
29/10/2022 LA 21:01
La Liga
Barcelona, victorie categorică cu Athletic Bilbao. Dembele, un gol și trei pase decisive pe Camp Nou
23/10/2022 LA 20:57