articol de Romeo Ene
Perez, ajuns la 74 de ani, nu a avut adversar la alegerile de săptămâna trecută. Așa cum a anunțat presa din Spania încă de ieri, el va ocupa din nou această funcţie până în anul 2025.
Perez ocupă funcția de președinte al lui Real Madrid de 12 ani, atunci când l-a înlocuit pe Ramon Calderon în iunie 2009. De asemenea, Perez mai fusese preşedinte Los Blancos înainte de mandatul lui Calderon, între 2000 şi 2006. Cu Perez la conducerea clubului, Madridul a cucerit Decima, al 10-lea trofeu de Liga Campionilor în 2014.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Florentino Perez, reales ca preşedinte la Real Madrid

Site-ul oficial al clubului precizează printr-o declaraţie de presă: ‘’Acest comitet electoral, după ce a prezentat o singură candidatură și în virtutea articolului 40, secțiunea E, punctul 2 din actualul statut al clubului, îl proclamă pe Don Florentino Perez Rodriguez în funcția de președinte al Real Madrid”.
Dacă pe plan administrativ, Realul este sigură, pe plan sportiv lupta pentru trofee continuă în acest sezon. Spaniolii sunt pe locul 2 în campionat, cu 66 de puncte, la un punct de locul 1, ocupat de Atletico Madrid. În ultimul meci de campionat, Realul s-a impus în ‘’El Clasico’’, scor 2-1.
Pe plan european, Real Madrid a câştigat meciul-tur cu Liverpool, din sferturile UEFA Champions League, iar returul se dispută mâine, pe Anfield, de la ora 22:00.
De asemenea, după meciul cu Barcelona, Realul l-a pierdut pe Lucas Vazquez, care va rata, probabil, restul sezonului din cauza unei accidentări la genunchi. Vazquez a fost înlocuit de Alvaro Odriozola după 43 de minute, după ce a oferit o pasă de gol pentru Karim Benzemaa. Federico Valverde a fost, de asemenea, schimbat în repriza secundă din cauza unei accidentări.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59