Presa din Spania anunță azi, în urma unui comunicat emis de oficialii lui Real Madrid, că Iker Casillas, fostul portar al "galacticilor" și al naționalei Spaniei, revine "acasă", la clubul pentru care a evoluat în 725 de meciuri, cele mai multe ale sale pentru o singură echipă. El va ocupa funcţia de adjunct al directorului general al Fundaţiei Real Madrid.
Din această funcție, Iker Casillas va coordona acțiunile pe care fundația Real Madrid le întreprinde atât în Spania, cât și în afara țării. Munca din cadrul fundației se va concentra pe activități cu grupuri cu risc de excluziune socială. Anunțul revenirii lui Casillas la Real Madrid a fost făcut chiar de oficialii clubului madrilen.

Iker Casillas revine acasă, la Real Madrid

Liga Campionilor UEFA
Un nou record pentru Cristiano Ronaldo în meciul cu Young Boys! Ce performanță a reușit
14/09/2021 LA 17:12
"Real Madrid CF anunță că Iker Casillas s-a alăturat Fundației Real Madrid pe poziția de adjunct al directorului general. Iker Casillas este o legendă a Real Madrid, el reprezintă valorile acestui club și este cel mai mare portar din istoria noastră. Cariera lui sportivă și dimnesiunea umană au fost recunoscute prin intermediul mai multor premii, iar pentru Real Madrid este o reală mândrie să-și întâmpine căpitanul înapoi acasă", se arată în comunicatul emis de Real Madrid pe site-ul oficial.
În vârstă de 39 ani, Casillas s-a format ca jucător la clubul madrilen, fiind promovat la prima echipă a Realului în 1999. Iker Casillas a petrecut pe Santiago Bernabeu nu mai puțin de 25 de sezoane. Legendarul portar născut la Mostoles a cucerit în total 19 trofee, între care cinci titluri de campion al Spaniei şi trei Ligi ale Campionilor.
Alături de naţionala Spaniei, în care a adunat 167 de selecţii, el a cucerit titlul de campion mondial, în 2010, precum şi două titluri de campion European (2008, 2012). Iker Casillas şi-a încheiat cariera de jucător la FC Porto, formaţie cu care a semnat după despărţirea de Real Madrid, în vara anului 2015.
Campionatul European UEFA
Prima reacție a lui Sergio Ramos, jucătorul neconvocat de Luis Enrique, după eliminarea Spaniei
07/07/2021 LA 09:20
Campionatul European UEFA
Bornele impresionante setate de Anglia la un turneu final unde a devenit principala favorită
04/07/2021 LA 12:01