Postul de radio catalan RAC1 informează că directorul sportiv Eric Abidal și directorul general Oscar Grau se află la Doha pentru a discuta cu Xavi. Înfrângerea din semifinalele SuperCupei Spaniei cu Atletico Madrid a dus la reînceperea discuțiilor în conducerea Barcelonei privind viitorul lui Ernesto Valverde pe bancă.
Xavi este în acest moment antrenorul celor de la Al-Sadd, în Qatar.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Valverde, după înfrângerea cu Atletico: ”Viitorul meu? Știm cum este fotbalul”

Valverde a declarat, după partidă: ”Viitorul meu? Știm cum este fotbalul, există mereu instabilitate când nu vin rezultatele. Am pierdut și îmi imaginez că viitorul meu va fi subiect de discuție, este inevitabil. Eu prefer să mă concentrez pe lucrurile pe care le pot controla”.
”Golurile pe care le-am primit au fost surprinzătoare. Părea că avem meciul sub control. A fost o partidă bună per total, dar suntem aici să câștigăm trofee. Am dominat, dar nu putem ignora detaliile”, a adăugat el.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59