Ousmane Dembele a trecut peste perioada nefastă în care a stat foarte mult în afara terenului din cauza accidentărilor, dar francezul nu este convins că va continua la Barcelona.
Contractul său cu gruparea de pe Camp Nou va expira în 2022 și atacantul nu a acceptat până acum oferta de prelungire pe care a primit-o. Presa iberică susține că Dembele intenționează să plece la un alt club și de aceea tergiversează negocierile pentru semnarea unui nou contract. În aceste condiții, Barcelona e dispusă să-l vândă pe francez în vară, pentru a nu risca să-l piardă gratis peste un an.
"Sunt fericit la Barca, dar vom vedea ce se va intâmpla cu viitorul meu.", a declarat Dembele, citat de sport.es.
Cupa Mondială FIFA
Franța e în sferturile Mondialului după 3-1 cu Polonia! Lewandowski, nicio șansă în fața lui Mbappe
ACUM 16 ORE
Francezul le-a răspuns și criticilor, care au susținut mereu că accidentările pe care le-a suferit atacantul au survenit și ca urmare a faptului că stilul său de viață nu este unul tocmai profesionist: "Nu poți juca 4 sezoane la Barcelona dacă nu ai un stil de viață sănătos."

Ousmane Dembele: "Tuchel este antrenorul meu preferat"

În interviul pentru BeIN Sports, Dembele nu s-a sfiit să spună că Thomas Tuchel este antrenorul său favorit. Cei doi au lucrat împreună la Borussia Dortmund și francezul a rămas impresionat de antrenorul german. De asemenea, Dembele are un respect deosebit și pentru Aubameyang, care i-a fost coleg în perioada petrecută pe Singnal Iduna Park.
"Aubameyang este omul pe care l-am iubit cel mai mult în lumea fotbalului. Iar Tuchel este antrenorul meu preferat. Dacă el nu ar fi plecat de la Dortmund, ar fi fost greu şi pentru mine să o fac.", a completat francezul.
Dembele a fost cumpărat de Barcelona în 2017, în schimbul a 135 de milioane de €. Cota francezului a scăzut enorm de atunci, el fiind evaluat acum la numai 50 de milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com. De când a ajuns pe Camp Nou, Dembele a jucat 114 meciuri pentru Barcelona, marcând 29 de goluri şi oferind 20 de pase decisive.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 21 ORE
Cupa Mondială FIFA
Deschamps a decis cine îi ia locul lui Benzema în echipa de start a Franței la Cupa Mondială
21/11/2022 LA 09:56