Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ousmane Dembele pierde derbyul cu Real Madrid! Barcelona se simte vânată: "Nici nu știe spaniolă"

Cristian Mihală

Actualizat 09/10/2019 la 16:08 GMT+3

Ousmane Dembele a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină, după cartonașul roșu văzut în partida cu Sevilla, scor 4-0 pentru Barcelona. Francezul va rata astfel El Clasico, contra lui Real (26 octombrie, pe Camp Nou).

dembele

Credit imagine: Getty Images

Pe finalul partidei contra andaluzilor, din weekend, atacantul de bandă al catalanilor a fost eliminat, după ce a contestat deciziile lui Mateu Lahoz. "Deciziile tale sunt proaste", i-a transmis fostul jucător al lui Dortmund centralului, iar Barcelona spera ca lucrurile să fie soluționate fericit de Comisia de Disciplină.
În ciuda faptului că în raport Lahoz a confirmat varianta catalanilor, specificând că nu i s-au adresat injurii, s-a dat suspendarea clasică în caz de cartonaș roșu: două etape. Dembele va fi astfel suspendat în disputele cu Eibar și Real Madrid și va trebui să plătească și o amendă, în valoare de 700 de euro.

Barcelona merge la Curtea de Apel

Barcelona va ataca decizia la Comisia de Apel și speră ca măcar pentru disputa cu Real Madrid, de la finalul lunii, Dembele să aibă drept de joc.
"Înțelegem din raport că jucătorul nu a exprimat injurii și nici nu a arătat vreo formă de dispreț față de arbitru. În acest caz, nu înțelegem de ce a fost eliminat și nici de ce a fost suspendat două meciuri. Trebuie să existe o logică în sancțiuni", a spus purtătorul de cuvânt al Barcelonei, Josep Vives, după aflarea verdictului.
Lionel Messi și Ernesto Valverde s-au arătat indignați după partidă de decizia arbitrului, susținând că acesta nu putea să fie deranjat de cuvintele lui Dembele pentru simplul motiv că acesta nu vorbește limba spaniolă.
Araujo, jucător care a fost și el eliminat în partida cu Sevilla, a primit o etapă de suspendare. El va rata partida cu Eibar, ca și Pique, care va fi suspendat pentru cumul de galbene.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo