Înaintea ultimului El Clasico din campionat, câștigat de Real împotriva Barcelonei cu 2-0, Marcelo și Vinicius au încheiat un pariu referitor la evoluția tânărului atacant în duelul de pe Santiago Bernabeu.
Discuția a pornit când Marcelo l-a întrebat pe Vinicius care consideră că este cel mai frumos gol al său de când a venit la Real:
"Golul contra Barcelonei, bineînțeles. Apropo, trebuie să-mi cumperi un hamburger. Mi-ai promis că dacă marchez în El Clasico îmi cumperi unul.", a spus Vinicius, spre amuzamentul lui Marcelo.
Liga
Meciul înaintea căruia jucătorii Realului au avut insomnii: "La ora 4 dimineața stăteam pe holuri"
17/04/2020 LA 18:52

Marcelo, mentorul lui Vinicius

Vinicius Junior a fost cumpărat de Real de la Flamengo în vara anului 2018, în schimbul sumei de 45 milioane de euro. De când a ajuns pe Santiago Bernabeu, atacantul de 19 ani a fost ajutat și îndrumat de mult mai experimentatul său coleg, Marcelo. Relația minunată dintre cei doi brazilieni a fost evidențiată chiar în transmisia live:
"Îți sunt extrem de recunoscător. Mă ajuți enorm în timpul meciurilor când îmi explici cum trebuie să mă poziționez și când trebuie să atac. Progresez enorm, exact cum îmi doresc.", i-a dezvăluit Vinicius lui Marcelo.
În actualul sezon, întrerupt de coronavirus, Vinicius Junior a marcat 4 goluri în 28 de apariții, devenind titular în primul "11" al lui Zinedine Zidane.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19