În sezonul 2018-2019, Messi a terminat campionatul cu 36 de goluri, cucerind o nouă "Gheată de Aur". Dar competiția a fost extrem de strânsă până la final, vedeta lui PSG, Mbappe terminând stagiunea cu 32 de reușite.
Campion mondial cu Franța, vârful din Hexagon și-ar fi dorit prestigioasa distincție individuală, dar a recunoscut că starul Barcelonei a fost de neoprit.
"Am concurat anul trecut pentru Gheata de Aur cu Messi. Eu înscriam două goluri, el venea cu trei. Dacă înscriam trei, el era capabil să marcheze patru. Pe bune? A fost o nebunie. L-am întrebat la un moment dat pe Ousmane (n.r. Dembele) dacă Messi îmi urmărește evoluțiile. Mi-a zis că da. A fost atât de emoționant să aflu că un asemenea jucător mă ia în considerare, știe că se luptă cu mine", a spus Mbappe pentru France Football.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 8 ORE

Mbappe, cifre incredibile

Mbappe a împlinit la finalul săptămânii trecute 21 de ani, iar CV-ul lui este deja incredibil
200 de meciuri are Mbappe la nivel de seniori, pentru Monaco, PSG și naționala Franței. El a fost direct implicat în 177 de goluri (reușite + assisturi). Practic, la fiecare 79 de minute jucate, vârful francez a avut un impact asupra tabelei de marcaj.
Goluri până la 21 de ani
1. Kylian Mbappe - 103
2. Sergio Aguero - 75
3. Neymar - 72
4. Lionel Messi - 48
5. Cristiano Ronaldo - 27
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
ACUM 18 ORE
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
IERI LA 09:49