În sezonul 2018-2019, Messi a terminat campionatul cu 36 de goluri, cucerind o nouă "Gheată de Aur". Dar competiția a fost extrem de strânsă până la final, vedeta lui PSG, Mbappe terminând stagiunea cu 32 de reușite.
Campion mondial cu Franța, vârful din Hexagon și-ar fi dorit prestigioasa distincție individuală, dar a recunoscut că starul Barcelonei a fost de neoprit.
"Am concurat anul trecut pentru Gheata de Aur cu Messi. Eu înscriam două goluri, el venea cu trei. Dacă înscriam trei, el era capabil să marcheze patru. Pe bune? A fost o nebunie. L-am întrebat la un moment dat pe Ousmane (n.r. Dembele) dacă Messi îmi urmărește evoluțiile. Mi-a zis că da. A fost atât de emoționant să aflu că un asemenea jucător mă ia în considerare, știe că se luptă cu mine", a spus Mbappe pentru France Football.
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM O ZI

Mbappe, cifre incredibile

Mbappe a împlinit la finalul săptămânii trecute 21 de ani, iar CV-ul lui este deja incredibil
200 de meciuri are Mbappe la nivel de seniori, pentru Monaco, PSG și naționala Franței. El a fost direct implicat în 177 de goluri (reușite + assisturi). Practic, la fiecare 79 de minute jucate, vârful francez a avut un impact asupra tabelei de marcaj.
Goluri până la 21 de ani
1. Kylian Mbappe - 103
2. Sergio Aguero - 75
3. Neymar - 72
4. Lionel Messi - 48
5. Cristiano Ronaldo - 27
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
IERI LA 07:15
Liga
Barcelona îl 'blindează' pe Pedri! Ce clauză uriașă de reziliere va avea în noul contract
IERI LA 05:46