Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pedri a generat o adevărată criză la Real Madrid! Se caută vinovații pentru ratarea transferului său

Nicu Savin

Publicat 18/11/2020 la 13:41 GMT+2

Presa din Spania a scos la iveală în urmă cu câteva zile faptul că Pedri, actualul jucător al Barcelonei, a fost la un pas de a semna cu Real Madrid, dar tânărul mijlocaș nu a trecut un test la care a fost supus și astfel a fost refuzat. Acum, văzând evoluțiile lui Pedri la Barcelona, cei de la Real Madrid au demarat o anchetă, pentru a găsi vinovații pentru ratarea unui asemenea talent.

EUROSCOUT PEDRI

Credit imagine: Eurosport

Pedri este unul dintre cei mai promițători tineri din fotbalul mondial, iar Barcelona este marea beneficiară a talentului său. Catalanii au avut însă o șansă uriașă că au putut să pună mâna pe acest jucător, deoarece Real Madrid l-ar fi putut înregimenta prima, doar că madrilenii s-au înșelat în privința valorii sale.
Pedri a declarat zilele trecute că se bucură că nu a ajuns la clubul madrilen, deoarece Barcelona este echipa sa de suflet, dar conducerea madrilenilor s-a autosesizat, declanșându-se o adevărată anchetă în interiorul clubului pentru a se descoperii cine se face vinovat de ratarea unui asemenea fotbalist.
Pedri -Las Palmas v Rayo Vallecano - La Liga Smartbank
Conform jurnaliștilor de la Mundo Deportivo, Jose Angel Sanchez , director general al lui Real Madrid și mâna dreaptă a lui Florentino Perez, a făcut mai multe apeluri către cei responsabili de fotbalul juvenil de la Real pentru a afla motivele pentru care Pedri Gonzalez nu a fost reținut la echipă în 2018, deși avea rapoarte pozitive de la cei care l-au urmărit.
În 2018, Pedri a dat probe de joc la Real, dar "canarul" nu a avut cea mai bună evoluție atunci și a fost refuzat. Se pare totuși că în ziua respectivă vremea a fost una foarte urâtă (era frig și ningea) și tânărul jucător nu s-a simțit în largul său, explicându-se astfel prestația sa dezamăgitoare.
Pedri a explodat în acest debut de sezon și are toate calitățile pentru a deveni un jucător de top în următorii ani, iar Barcelona își freacă mâinile de bucurie deoarece a reușit un asemenea transfer cu numai 5 milioane de €.
În schimb, la Real Madrid nervii sunt întinși la maxim din cauza acestui subiect, iar președintele Florentino Perez cere explicații și Jose Angel Sanchez caută deja vinovații. Probabil că lucrurile nu ar fi mers atât de departe dacă Pedri ar fi ajuns la o altă echipă, însă fiind vorba de Barcelona, șefii lui Real nu pot trece cu vederea o asemenea eroare.

Și Barcelona l-a refuzat inițial pe Pedri Gonzalez

Nici Barcelona nu a fost foarte convinsă de la început de talentul lui Pedri. Aceleași rapoarte din presa iberică arată că jucătorul a fost respins de câteva ori și de clubul de pe Camp Nou.
"Am făcut șase rapoarte pozitive din 2017 până în 2019. Am fost să-l vedem de două ori, au avut opțiunea de a-l semna și a fost respins.", a mărturisit Carlos Marin, fost scouter al Barcelonei în Insulele Canare.
Catalanii s-au convins până la urmă de valoarea jucătorului și în toamna anului trecut i-au oferit un contract. În sezonul tecut, Pedri a fost lăsat să joace în Secunda, la Las Palmas, dar în acest sezon a ajuns pe Camp Nou, jucând deja 7 partide în La Liga și 3 în Champions League, marcând câte un gol în fiecare competiție.
Pedri este deja o certitudine, iar Barcelona speră că va fi unul dintre pilonii noii echipe. Totuși, catalanii trebuie să fie atanți, deoarece Pedri are contract doar până în vara lui 2022 și ar putea fi ademenit de alte mari cluburi din Europa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo