Pedri este unul dintre cei mai promițători tineri din fotbalul mondial, iar Barcelona este marea beneficiară a talentului său. Catalanii au avut însă o șansă uriașă că au putut să pună mâna pe acest jucător, deoarece Real Madrid l-ar fi putut înregimenta prima, doar că madrilenii s-au înșelat în privința valorii sale.
Pedri a declarat zilele trecute că se bucură că nu a ajuns la clubul madrilen, deoarece Barcelona este echipa sa de suflet, dar conducerea madrilenilor s-a autosesizat, declanșându-se o adevărată anchetă în interiorul clubului pentru a se descoperii cine se face vinovat de ratarea unui asemenea fotbalist.
https://i.eurosport.com/2020/05/22/2822477.jpg
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 2 ORE
Conform jurnaliștilor de la Mundo Deportivo, Jose Angel Sanchez , director general al lui Real Madrid și mâna dreaptă a lui Florentino Perez, a făcut mai multe apeluri către cei responsabili de fotbalul juvenil de la Real pentru a afla motivele pentru care Pedri Gonzalez nu a fost reținut la echipă în 2018, deși avea rapoarte pozitive de la cei care l-au urmărit.
În 2018, Pedri a dat probe de joc la Real, dar "canarul" nu a avut cea mai bună evoluție atunci și a fost refuzat. Se pare totuși că în ziua respectivă vremea a fost una foarte urâtă (era frig și ningea) și tânărul jucător nu s-a simțit în largul său, explicându-se astfel prestația sa dezamăgitoare.
Pedri a explodat în acest debut de sezon și are toate calitățile pentru a deveni un jucător de top în următorii ani, iar Barcelona își freacă mâinile de bucurie deoarece a reușit un asemenea transfer cu numai 5 milioane de €.
În schimb, la Real Madrid nervii sunt întinși la maxim din cauza acestui subiect, iar președintele Florentino Perez cere explicații și Jose Angel Sanchez caută deja vinovații. Probabil că lucrurile nu ar fi mers atât de departe dacă Pedri ar fi ajuns la o altă echipă, însă fiind vorba de Barcelona, șefii lui Real nu pot trece cu vederea o asemenea eroare.

Și Barcelona l-a refuzat inițial pe Pedri Gonzalez

Nici Barcelona nu a fost foarte convinsă de la început de talentul lui Pedri. Aceleași rapoarte din presa iberică arată că jucătorul a fost respins de câteva ori și de clubul de pe Camp Nou.
"Am făcut șase rapoarte pozitive din 2017 până în 2019. Am fost să-l vedem de două ori, au avut opțiunea de a-l semna și a fost respins.", a mărturisit Carlos Marin, fost scouter al Barcelonei în Insulele Canare.
Catalanii s-au convins până la urmă de valoarea jucătorului și în toamna anului trecut i-au oferit un contract. În sezonul tecut, Pedri a fost lăsat să joace în Secunda, la Las Palmas, dar în acest sezon a ajuns pe Camp Nou, jucând deja 7 partide în La Liga și 3 în Champions League, marcând câte un gol în fiecare competiție.
Pedri este deja o certitudine, iar Barcelona speră că va fi unul dintre pilonii noii echipe. Totuși, catalanii trebuie să fie atanți, deoarece Pedri are contract doar până în vara lui 2022 și ar putea fi ademenit de alte mari cluburi din Europa.
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 15 ORE
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 17 ORE