Formația catalană l-a cumpărat pe Pedri de la Las Palmas, formația spaniolă din liga secundă, în schimbul a 5 milioane de euro. Tânărul atacant a marcat de 4 ori în 37 de apariții în sezonul precedent, iar oficialii de pe Camp Nou își pun mari speranțe în talentul său.
Catalanii vor decide în următoarea perioadă dacă Pedri va fi folosit la prima echipă încă din sezonul 2020/2021 sau îl vor trimite sub formă de împrumut la o echipă mai slab cotată.

Pedri, primul jucător transferat de Barcelona sub comanda lui Ronald Koeman

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
La conferința de presă, Pedri a mărturisit că este extrem de bucuros că și-a îndeplinit visul de a semna cu Barcelona și speră să poată evolua alături de Lionel Messi, al cărui viitor pe Camp Nou este incert.
"Sunt genul de fotbalist care iubește să aibă mingea la picior. Idolul meu este Andres Iniesta, iar acum îmi doresc să învăț de la la cel mai bun, Lionel Messi. Vreau să joc alături de el. Am visat să joc la Barcelona încă din copilărie. Sincer, nu credeam că se va întâmpla.
Vreau să mă simt bine pe teren și să mă dezvolt alături de cei mai buni din lume. Sunt plin de entuziasm. Prima mea opțiune este să rămân aici, dar nu exclud nici un împrumut daca va fi nevoie. Sper ca totul să decurgă bine.", a spus Pedri, noul jucător al Barcelonei.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59