După mai puțin de un an, catalanii au decis să îl achiziționeze, iar mutarea nu doar că s-a dovedit inspirată. Conducerea Barcelonei îl consideră un jucător fantastic și a alcătuit deja un plan laborios pentru ca Pedri să devină unul dintre cei mai buni jucători din lume.
Într-un interviu pentru sport.es, Pedri a vorbit despre probele date la Real și a ținut să îi mulțumească formației din capitala Spaniei că a decis să nu îl transfere.
"Am petrecut o săptămână în teste la Real Madrid. Mi-au spus că nu am nivelul dorit. M-au dus într-un birou și mi-au transmis că nu corespund, dar acest lucru m-a ajutat să continuu să lucrez și să mă perfecționez. Îi mulțumesc Realului, pentru că acum sunt în echipa în care mi-am dorit întotdeauna să fiu", a spus Pedri, într-un interviu pentru sport.es.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 12 ORE
Întrebat cum s-ar fi simțit la Real, în contextul în care de mic a susținut formația blaugrana, puștiul minune a recunoscut că ar fi fost un paradox, însă fotbalul profesionist implică sacrificii.
"Ar fi fost ciudat să port tricoul lui Real Madrid pe teren, când pe stradă am purtat mereu tricoul Barçei", a mai spus Pedri, care, întrebat dacă în viitor ia în calcul să evolueze pentru rivala blanco, să ofere un răspuns plin de diplomație.
"Aici mi-am dorit să fiu și sper să continuu aici încă mulți ani", a concluzionat tânărul de 17 ani.

Cât a costat-o pe Barcelona transferul lui Pedri

"Semnătura deceniului", a titrat Marca de curând, vorbind despre super-afacerea făcută de Barcelona: l-a achiziționat cu doar 5 milioane de euro pe un fotbalist care va deveni fără îndoială un jucător cheie în reconstrucția clubului. Totuși, lucrurile nu stau chiar așa: cu siguranță catalanii au fost extrem de inspirață să îl achiziționeze, dar vor trebui să mai achite către Las Palmas 25 de milioane de euro, sub formă de bonusuri. O spune chiar Rocco Maiorino, fostul director sportiv al grupării care l-a descoperit pe fotbalist.
"Dacă clubul nu ar fi avut dificultăți financiare, această mutare nu ar fi avut loc în vară. L-am ascultat pe Ramon Planes și m-am gândit că va fi ideal pentru Barcelona. Într-un amical împotriva lui Betis, în pre-sezon, Bakero a venit să-l vadă și am negociat transferul în august. L-am vândut cu 5 milioane, dar există multe bonusuri, astfel că s-ar putea ajunge la 30 de milioane. Las Palmas deține și un procent în cazul unei viitoare vânzări", a anunțat Rocco Maiorino pentru sport.es.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 16 ORE