Într-un interviu oferit pentru publicația L'Esportiu, Pedro a recunoscut că perioada petrecută pe Camp Nou a fost cea mai frumoasă din cariera sa și nu ar refuza în niciun moment să revină acolo:
"Dacă mă sună cei de la Barca, las totul și merg. Am avut, la un moment dat, o șansă de a reveni, dar ușa s-a închis foarte repede.", a declarat atacantul spaniol.

Pedro: "Barca era casa mea, dar în final am decis să plec"

Premier League
Transferul lui Werner la Chelsea, judecat în instanță! Germanul ar fi trebuit să ajungă la alt club
ACUM 2 ORE
Pedro n-a ezitat să vorbească nici despre motivul pentru care a ales să plece la Chelsea, în urmă cu 4 ani:
"Mereu am fost un jucător competitiv, iar din momentul în care a venit Neymar am început să joc mai puțin. Totuși, sunt conștient că astfel de situații se întâmplă des în fotbal. Nu am absolut nimic să-i reproșez lui Luis Enrique, a fost mereu foarte corect și sincer cu mine. Cel mai simplu era să rămân și să mă obișnuiesc așa. Eram în locul pe care îl consideram casă, aveam un salariu bun, dar oferta lui Mourinho m-a convins și am hotărât să plec.", a mai adăugat Pedro.
https://i.eurosport.com/2019/12/27/2742932.jpg

Pedro: "Uneori parcă trăiesc un vis!"

Fotbalistul ajuns la 32 de ani n-a uitat în vreun moment performanțele reușite în tricoul catalanilor și consideră că perioada de la Barcelona a fost cea mai frumoasă din cariera sa:
"Uneori mă gândesc la ce am obținut și mi se pare că este un vis! Timpul trece atât de repede. A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am reușit să fac fericiți foarte mulți oameni, inclusiv pe mine însumi.
La Barcelona nu eram toți la fel. Cum aș fi putut eu să fiu mai bun decât Xavi sau decât Messi? Dar ei te făceau să te simți așa, erau foarte generoși. Când îi ofeream o pasă de gol lui Leo, venea și îmi mulțumea. Am avut norocul să lucrez și cu Pep, un antrenor care avea mare încredere în mine.", a încheiat Pedro.
Pedro a jucat la Barcelona timp de 7 ani, perioadă în care a cucerit nu mai puțin de 24 de trofee, printre care 3 Champions League. În cele 321 de meciuri jucate în tricoul catalanilor, atacantul a reușit 99 de goluri și 62 de assist-uri.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM 5 ORE
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 12 ORE