Gerard Pique nu ezită să-i critice pe rivalii de la Real Madrid atunci când are ocazia. Fundașul Barcelonei este nemulțumit, în principal, de maniera de arbitraj din meciurile disputate de clubul de pe Santiago Bernabeu.
Pique consideră că "galacticii" sunt ajutați în mod constant de arbitri, iar recent a prezentat un exemplu vechi, petrecut în copilărie. În cadrul unui interviu oferit pentru Movistar, fundașul iberic a urmărit un meci disputat pe vremea când avea 10 ani, între juniorii Barcelonei și cei ai Realului.
Alături de Pique, în studio a fost prezent și Alberto Lora, adversarul său direct din acel "mini" El Clasico, din urmă cu mai bine de 20 de ani.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Pique, replică acidă pentru rivala Real Madrid: "Arbitrii îi ajută încă de la juniori"

Barcelona a condus cu 2-0 în partida respectivă, însă Real a reușit să întoarcă spectaculos scorul. La golul decisiv, de 3-2, Pique a fost deposedat la jumătatea terenului chiar de Alberto Lora, care și-a trecut în cont hattrick-ul și a adus o victorie dulce pentru madrileni.
După ce a revăzut faza, Pique a spus că a fost faultat. Apoi, campionul european și mondial a tras concluzia finală:
"E fault, omule! Arbitrii ajută Real Madrid încă de la juniori!", a spus Pique.

Real Madrid - Barcelona, meci decisiv pentru lupta la titlu în La Liga

Real Madrid și Barcelona se vor întâlni din nou pe 10 aprilie (ora 22:00), însă de această dată pe prima scenă a fotbalului din Spania. Episodul 279 din El Clasico va conta enorm în lupta pentru titlu.
Înaintea confruntării directe, catalanii se află pe locul 2 în La Liga, la 4 puncte în spatele liderului Atletico și la 2 deasupra "galacticilor", care completează podiumul din Spania.
În partida tur din acest sezon, Real Madrid s-a impus pe Camp Nou, scor 3-1, grație golurilor marcate de Valverde, Sergio Ramos și Modric. Pentru catalani a înscris Ansu Fati.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59