Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pique, căpitan la Barcelona dacă plecarea lui Messi va avea loc. Ter Stegen, al 4-lea căpitan

Nicu Savin

Actualizat 03/09/2020 la 13:09 GMT+3

Toată suflarea "blaugrana" speră că plecarea lui Messi de la Barcelona nu va avea loc, dar dacă totuși acest lucru se va întâmpla, atunci clubul se vede obligat să meargă înainte și fără căpitanul său. În aceste condiții, cel mai probabil Ronald Koeman îi va oferi banderola lui Gerard Pique, iar portarul Marc Andre Ter-Stegen va intra în cvartetul de căpitani ai Barcelonei.

Gerard Pique of FC Barcelona, Clement Lenglet of FC Barcelona, Jordi Alba of FC Barcelona, Lionel Messi of FC Barcelona, Philippe Coutinho of FC Barcelona during the UEFA Champions League round of 16 match between FC Barcelona and Olympique Lyonnais at Ca

Credit imagine: Getty Images

Cel puțin la nivel declarativ, nimeni nu își dorește ca Messi să plece de la Barcelona, dar viitorul starului argentinian este în continuare incert. La întâlnirea de ieri dintre președintele Bartomeu și tatăl lui Messi nu s-a ajuns la nici un rezultat, astfel că fanii speră în continuare că Messi va rămâne pe Camp Nou. Dacă totuși Messi va părăsi Barcelona, acest lucru va aduce cu sine o serie de modificări în ceea ce privește organizarea echipei atât pe teren, cât și în vestiar.

Pique, căpitan la Barcelona

Messi a fost căpitanul Barcelonei în ultimii ani, iar dacă argentinianul va pleca în cele din urmă, banderola va trebui preluată de un alt jucător. Cel mai indicat pentru acest rol este Gerard Pique, un jucător vechi la echipă, care a demonstrat în multe rânduri că are abilități de lider și în plus este unul dintre cei mai iubiți jucători de către fani. Ronald Koeman îl apreciază foarte mult pe Pique și aproape sigur îi va oferi acestuia responsabilitatea și mândria de a fi căpitanul echipei.
În ultimul sezon, Sergio Busquets, Gerard Pique și Sergi Roberto au purtat banderola de căpitan al Barcelonei atunci când Messi nu a fost în teren. În condițiile în care Messi pleacă de la Barcelona, atunci în acest cvartet va intra cel mai probabil Marc andre Ter-Stegen, goalkeeper-ul care a avut evoluții excelente în ultimii ani și care a devenit o voce respectată în vestiar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo