Cel puțin la nivel declarativ, nimeni nu își dorește ca Messi să plece de la Barcelona, dar viitorul starului argentinian este în continuare incert. La întâlnirea de ieri dintre președintele Bartomeu și tatăl lui Messi nu s-a ajuns la nici un rezultat, astfel că fanii speră în continuare că Messi va rămâne pe Camp Nou. Dacă totuși Messi va părăsi Barcelona, acest lucru va aduce cu sine o serie de modificări în ceea ce privește organizarea echipei atât pe teren, cât și în vestiar.

Pique, căpitan la Barcelona

Messi a fost căpitanul Barcelonei în ultimii ani, iar dacă argentinianul va pleca în cele din urmă, banderola va trebui preluată de un alt jucător. Cel mai indicat pentru acest rol este Gerard Pique, un jucător vechi la echipă, care a demonstrat în multe rânduri că are abilități de lider și în plus este unul dintre cei mai iubiți jucători de către fani. Ronald Koeman îl apreciază foarte mult pe Pique și aproape sigur îi va oferi acestuia responsabilitatea și mândria de a fi căpitanul echipei.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM O ZI
În ultimul sezon, Sergio Busquets, Gerard Pique și Sergi Roberto au purtat banderola de căpitan al Barcelonei atunci când Messi nu a fost în teren. În condițiile în care Messi pleacă de la Barcelona, atunci în acest cvartet va intra cel mai probabil Marc andre Ter-Stegen, goalkeeper-ul care a avut evoluții excelente în ultimii ani și care a devenit o voce respectată în vestiar.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM O ZI
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
IERI LA 10:14