Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pique, mesaj dur pentru conducerea Barcelonei: ”Este revoltător. Oamenii ăștia încă sunt la club!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/10/2020 la 12:04 GMT+3

Gerard Pique a criticat în termeni duri conducerea Barcelonei pentru întreg scandalul cu Lionel Messi din această vară dar și din cauza faptului că oficialii catalani ar fi angajat o firmă pentru a-și critica proprii jucători pe rețelele sociale.

Gerard Pique.

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a fost implicată în acest într-un scandal imens. Conducerea clubului este acuzată că s-a folosit de o firmă de social media pentru a-și critica proprii jucători pe rețelele sociale. Cei vizați în mod special ar fi fost chiar Pique dar și Messi și soția sa.
Pique a dezvăluit că a vorbit cu președintele Josep Maria Batomeu despre acest scandal, dar este șocat că persoane precum Jaume Masferrer, cel care ar fi orchestrat atacurile, încă lucrează la club.

Pique, revoltat de ce se întâmplă la Barcelona

”Aș vrea să mă înțeleg bine cu toată lumea, dar au fost unele momente precum acesta cu rețelele sociale”, a declarat Pique pentru La Vanguardia.
”Ca jucător al Barcelonei, văd că acest club a cheltuit bani pentru a ne critica. Nu e vorba doar de oameni din afara clubului, dar și jucătorii actuali au fost criticați, ceea ce este revoltător. I-am cerut explicații însă Bartomeu mi-a spus că el nu știa. Iar eu l-am crezut”, a adăugat spaniolul.
”Pentru ca apoi să văd că persoana care a angajat firma pentru aceste servicii încă lucrează la club”, a precizat Pique.
Ultimele luni au fost extrem de dificile pentru Barcelona iar în vară clubul a fost extrem de aproape să își piardă cel mai important jucător din istorie. Lionel Messi a cerut oficial să plece de pe Camp Nou din cauza a ceea ce el consideră a fi o conducere dezastruoasă pentru club.
Pique a dezvăluit că a stat de vorbă cu Messi după ce argentinianul a decis până la urmă să rămână: ”Ca președinte eu aș fi acționat altfel. Eu i-am cerut lui Messi să rămână. Nu am vorbit foarte mult cu el în acele zile pentru că am considerat că era o decizie personală. I-am spus să aibă răbdare că mai durează doar un an și vor veni oameni noi la conducere”
”M-am întrebat.. cum se poate ca cel mai bun jucător din istorie să se trezească într-o zi și să trimită o cerere oficială de transfer? Totul a fost șocant. Messi merită totul. Noul stadion ar trebui să-i poarte numele”, a precizat Pique.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo