Barcelona a fost implicată în acest într-un scandal imens. Conducerea clubului este acuzată că s-a folosit de o firmă de social media pentru a-și critica proprii jucători pe rețelele sociale. Cei vizați în mod special ar fi fost chiar Pique dar și Messi și soția sa.
Pique a dezvăluit că a vorbit cu președintele Josep Maria Batomeu despre acest scandal, dar este șocat că persoane precum Jaume Masferrer, cel care ar fi orchestrat atacurile, încă lucrează la club.

Pique, revoltat de ce se întâmplă la Barcelona

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
”Aș vrea să mă înțeleg bine cu toată lumea, dar au fost unele momente precum acesta cu rețelele sociale”, a declarat Pique pentru La Vanguardia.
”Ca jucător al Barcelonei, văd că acest club a cheltuit bani pentru a ne critica. Nu e vorba doar de oameni din afara clubului, dar și jucătorii actuali au fost criticați, ceea ce este revoltător. I-am cerut explicații însă Bartomeu mi-a spus că el nu știa. Iar eu l-am crezut”, a adăugat spaniolul.
”Pentru ca apoi să văd că persoana care a angajat firma pentru aceste servicii încă lucrează la club”, a precizat Pique.
Ultimele luni au fost extrem de dificile pentru Barcelona iar în vară clubul a fost extrem de aproape să își piardă cel mai important jucător din istorie. Lionel Messi a cerut oficial să plece de pe Camp Nou din cauza a ceea ce el consideră a fi o conducere dezastruoasă pentru club.
Pique a dezvăluit că a stat de vorbă cu Messi după ce argentinianul a decis până la urmă să rămână: ”Ca președinte eu aș fi acționat altfel. Eu i-am cerut lui Messi să rămână. Nu am vorbit foarte mult cu el în acele zile pentru că am considerat că era o decizie personală. I-am spus să aibă răbdare că mai durează doar un an și vor veni oameni noi la conducere”
”M-am întrebat.. cum se poate ca cel mai bun jucător din istorie să se trezească într-o zi și să trimită o cerere oficială de transfer? Totul a fost șocant. Messi merită totul. Noul stadion ar trebui să-i poarte numele”, a precizat Pique.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59