Accidentarea din meciul cu Atletico Madrid îl va ține mult timp departe de gazon pe Gerard Pique., iar acest lucru este cum nu se poate mai rău pentru Ronald Koeman, care are o listă consistentă de accidentați. Totuși, lipsa lui Pique nu ar trebui să fie o problemă prea mare, mai ales dacă privim către ultimele partide jucate de Barcelona fără fundașul central.
În ultimele 2 sezoane, Pique a lipsit în numai 7 meciuri de la Barcelona, dar echipa a reușit să câștige de fiecare dată aceste întâlniri, indiferent de competiția în care au avut loc.
Ultima înfrângere a catalanilor, într-un meci în care Pique a lipsit, datează din sezonul 2018-2019. Atunci, Barcelona a pierdut pe terenul Celtei Vigo cu 2-0, Todibo și Umtiti formând cuplul de fundași centrali.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona amenință o națională de la Mondial cu reclamarea la FIFA! De ce sunt catalanii în alertă
24/11/2022 LA 08:35
De atunci, 7 meciuri fără Pique în echipă au însemnat 7 victorii pentru Barcelona:
  • Eibar-Barcelona 0-3 (La Liga)
  • Barcelona-Borussia Dortmund 3-1 (Champions League)
  • Inter-Barcelona 1-2 (Champions League)
  • Ibiza-Barcelona 1-2 (Cupa Regelui)
  • Betis-Barcelona 2-3 (La Liga)
  • Alaves-Barcelona 0-5 (La Liga)
  • Juventus-Barcelona 0-2 (Champions League)

ACCIDENTAREA HORROR A LUI PIQUE

În minutul 60 al meciului cu Atletico Madrid, Correa a picat cu toată greutatea pe piciorul lui Pique iar spaniolul a resimțit imediat efectele. Fundașul central al Barcelonei a fost în mare durere și a părăsit ulterior terenul în lacrimi.
În cel mai bun caz, Pique va lipsi două luni însă dacă spaniolul va necesita operație, cel mai probabil se va discuta de patru-șase luni, ceea ce ar fi o veste devastatoare pentru Ronald Koeman, cel care are deja o listă lungă de accidentați.
Lista accidentaților de pe Camp Nou îi cuprinde pe Sergio, Busquets, Ansu Fati sau Samuel Umtiti la care se adaugă acum Gerard Pique și Sergi Roberto. Pentru Barcelona urmează două săptămâni la rând cu meciuri în deplasare în UEFA Champions League, în Ucraina și Ungaria.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
La Liga
Barca, cu ochii pe unul dintre tinerii din lotul Germaniei! Ce nu sunt dispuși să accepte catalanii
21/11/2022 LA 08:59