Ajuns pe Camp Nou în această vară, pentru doar 5 milioane de euro, Pedri nu doar că a devenit o variantă de încredere pentru primul "11" al catalanilor, dar pare să reprezinte, alături de Ansu Fati, viitorul Barcelonei."Semnătura deceniului", așa cum l-a descris Marca, Pedri pare să fie una dintre preocupările principale ale oficialilor catalni, alături de Messi și Ansu Fati.
Pedri a ajuns la Barcelona de la UD Las Palmas pentru numai 5 milioane de euro, iar presa din Spania spune deja despre el că "este făcut din același material ca magicienii de la mijlocul terenului din toată istoria Barcelonei". Cine a urmărit liga a doua spaniolă anul trecut știe de ce este în stare puștiul care a surprins pe Camp Nou. "Fără exagerare", așa cum transmit jurnaliștii iberici, Pedri este acum unul dintre cei 5 cei mai buni jucători din lotul Barcelonei.

Cum vrea Barcelona să facă din Pedri jucătorul perfect

Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 2 ORE
Puștiul născut la Tegueste comite foarte rar greșeli atunci când intră în posesia balonului, iar la doar 17 ani, a jucat pe terenul lui Juventus ca și cum ar fi fost un superstar: nu a arătat nicio emoție și i-a răsplătit încrederea lui Koeman, care l-a folosit în unele dintre cele mai importante meciuri ale sezonului.
'Mundo Deportivo' scrie că Barcelona a observat potențialul uriaș pe care Pedri îl deține, însă are un plan pentru a-l face pe tânărul mijlocaș jucătorul perfect din lotul lui Koeman. Catalanii sunt de părere că la fel ca Andres Iniesta și Lionel Messi, Pedri are nevoie să-și mărească masa musculară pentru a excela în majoritatea partidelor în care este folosit. Barcelona nu vrea ca Pedri să se aleagă cu accidentări inutile și plănuiește să-i organizeze puștiului minune sesiuni de pregătire fizică intensă, dar și o dietă echilibrată, prin intermediul cărora va căpăta puterea de care are atât de multă nevoie în meciurile vitale.
https://i.eurosport.com/2020/10/31/2925697.jpg
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
ACUM 20 ORE
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 21 ORE