Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Plan Pedri" | Cum vrea Barcelona să facă din puștiul minune luat de la Las Palmas jucătorul perfect

Irina Aldea

Actualizat 31/10/2020 la 09:10 GMT+2

Barcelona pregătește un plan complex pentru Pedri, noul puști minune al catalanilor, pe care vrea să-l transforme în jucătorul perfect.

Pedri

Credit imagine: Getty Images

Ajuns pe Camp Nou în această vară, pentru doar 5 milioane de euro, Pedri nu doar că a devenit o variantă de încredere pentru primul "11" al catalanilor, dar pare să reprezinte, alături de Ansu Fati, viitorul Barcelonei."Semnătura deceniului", așa cum l-a descris Marca, Pedri pare să fie una dintre preocupările principale ale oficialilor catalni, alături de Messi și Ansu Fati.
Pedri a ajuns la Barcelona de la UD Las Palmas pentru numai 5 milioane de euro, iar presa din Spania spune deja despre el că "este făcut din același material ca magicienii de la mijlocul terenului din toată istoria Barcelonei". Cine a urmărit liga a doua spaniolă anul trecut știe de ce este în stare puștiul care a surprins pe Camp Nou. "Fără exagerare", așa cum transmit jurnaliștii iberici, Pedri este acum unul dintre cei 5 cei mai buni jucători din lotul Barcelonei.

Cum vrea Barcelona să facă din Pedri jucătorul perfect

Puștiul născut la Tegueste comite foarte rar greșeli atunci când intră în posesia balonului, iar la doar 17 ani, a jucat pe terenul lui Juventus ca și cum ar fi fost un superstar: nu a arătat nicio emoție și i-a răsplătit încrederea lui Koeman, care l-a folosit în unele dintre cele mai importante meciuri ale sezonului.
'Mundo Deportivo' scrie că Barcelona a observat potențialul uriaș pe care Pedri îl deține, însă are un plan pentru a-l face pe tânărul mijlocaș jucătorul perfect din lotul lui Koeman. Catalanii sunt de părere că la fel ca Andres Iniesta și Lionel Messi, Pedri are nevoie să-și mărească masa musculară pentru a excela în majoritatea partidelor în care este folosit. Barcelona nu vrea ca Pedri să se aleagă cu accidentări inutile și plănuiește să-i organizeze puștiului minune sesiuni de pregătire fizică intensă, dar și o dietă echilibrată, prin intermediul cărora va căpăta puterea de care are atât de multă nevoie în meciurile vitale.
Pedri
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo