Barcelona este gata să închisă Camp Nou pentru public timp de 10 luni de acum încolo, urmând să permită accesul fanilor la meciuri cel mai devreme în februarie 2021!
Ziarul catalan, La Vanguardia, a dezvăluit un raport intern din cadrul clubului care analizează 2 scenarii prin care clubul va fi afectat din punct de vedere financiar din cauza crizei financiare cauzată de pandemie.

Cele 2 scenarii

Fotbal
Clauza de reziliere a lui Ianis Hagi va fi plătită! Unde va jucă în sezonul viitor
20/04/2020 LA 14:07
Varianta cea mai pesimistă dintre cele două luate în calcul de cei de Barcelona este cea în care sezonul 2019/2020 nu este dus până la final! În acest scenariu, perioada de transferuri este amânată până pe 15 august, urmând să se încheie pe 15 septembrie când începe sezonul 2020/2021.
Este scenariu de groază pentru fotbalul spaniol, cel care va duce la pierderi de 1 miliard de euro conform spuselor președintelui La Liga, Javier Tebas. În acest scenariu, stadionul Camp Nou nu va mai fi deschis publicului până în februarie 2021.
În scenariul optimist, sezonul este repornit în data de 15 iunie și se va încheia în a doua săptămână a lunii august. Dar și în cadrul acestui scenariu, varianta cu un Camp Nou cu fani în tribune nu este luată în calcul până cel mai devreme 15 noiembrie.
Pentru Barcelona pierderea este una importantă: în momentul în care s-a anunțat că partida cu Napoli se va juca fără spectatori, președintele clubului, Josep Maria Bartomeu, anunța că suma pierdută este de 6 milioane de euro. Cum Barca va disputa meciurile fără spectatori până cel mai devreme în toamnă, pierderile vor fi semnificative.
În Spania sunt peste 200.000 de cazuri confirmate cu COVID-19 și peste 20.000 de persoane decedate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 7 ORE
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
ACUM 7 ORE