Articol scris de Alex Ivan
Încă de la primele sale zile la cârma catalanilor, Ronald Koeman a afirmat cu tărie că va veni cu soluții pentru criza de la Barcelona. Lucrurile nu au mers însă deloc așa cum s-ar fi așteptat tehnicianul olandez. Formația blaugrana este pe locul 10 în La Liga, la 12 puncte în spatele liderului Atletico Madrid. Barcelona a suferit înfrângeri dureroase în meciurile importante, printre care un 0-3 cu Juventus în Champions League, un 1-3 pe teren propriu cu Real Madrid în El Classico și un 0-1 în deplasare cu Atletico Madrid.
Ronald Koeman este conștient de criza traversată de echipa sa și este dispus să facă modificări la nivel tactic pentru a redresa într-un fel situația. Olandezul dorește să-i acorde un rol deosebit de important brazilianului Philippe Coutinho.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 10 ORE

Koeman, pregătit să schimbe tactica de joc

Fostul manager al lui Everton va încerca să revitalizeze formația de pe Camp Nou atât în campionat, cât și în Champions League. Planul constă în renunțarea la sistemul 4-2-3-1 folosit de Koeman până acum și adoptarea formației 4-3-3. Olandezul le va oferi roluri importante lui Coutinho, Pedri și Trincao.
Barcelona nu a avut parte de un pre-sezon din cauza participării din vara trecută la "Final Eight-ul" de la Lisabona. Atunci, catalanii au fost umiliți de Bayern Munchen, scor 2-8, iar Quique Setien a fost înlocuit cu Ronald Koeman. Noul sezon de La Liga a început la doar o lună după acea partida, astfel că olandezul nu a avut timp să-și implementeze filosofia pe Camp Nou.
Următoarea partidă pentru Barcelona va fi duminică pe teren propriu cu Levante. Catalanii speră la o victorie convingătoare care să ridice moralul echipei.
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
ACUM 12 ORE
Liga
Ce i-a transmis Laporta lui Koeman înaintea partidei de la Cadiz: "Aceste situații se depășesc..."
ACUM 13 ORE