Articol scris de Alex Ivan
Încă de la primele sale zile la cârma catalanilor, Ronald Koeman a afirmat cu tărie că va veni cu soluții pentru criza de la Barcelona. Lucrurile nu au mers însă deloc așa cum s-ar fi așteptat tehnicianul olandez. Formația blaugrana este pe locul 10 în La Liga, la 12 puncte în spatele liderului Atletico Madrid. Barcelona a suferit înfrângeri dureroase în meciurile importante, printre care un 0-3 cu Juventus în Champions League, un 1-3 pe teren propriu cu Real Madrid în El Classico și un 0-1 în deplasare cu Atletico Madrid.
Ronald Koeman este conștient de criza traversată de echipa sa și este dispus să facă modificări la nivel tactic pentru a redresa într-un fel situația. Olandezul dorește să-i acorde un rol deosebit de important brazilianului Philippe Coutinho.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
IERI LA 07:40

Koeman, pregătit să schimbe tactica de joc

Fostul manager al lui Everton va încerca să revitalizeze formația de pe Camp Nou atât în campionat, cât și în Champions League. Planul constă în renunțarea la sistemul 4-2-3-1 folosit de Koeman până acum și adoptarea formației 4-3-3. Olandezul le va oferi roluri importante lui Coutinho, Pedri și Trincao.
Barcelona nu a avut parte de un pre-sezon din cauza participării din vara trecută la "Final Eight-ul" de la Lisabona. Atunci, catalanii au fost umiliți de Bayern Munchen, scor 2-8, iar Quique Setien a fost înlocuit cu Ronald Koeman. Noul sezon de La Liga a început la doar o lună după acea partida, astfel că olandezul nu a avut timp să-și implementeze filosofia pe Camp Nou.
Următoarea partidă pentru Barcelona va fi duminică pe teren propriu cu Levante. Catalanii speră la o victorie convingătoare care să ridice moralul echipei.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00