Fotbal
Liga

Planurile de revenire ale La Liga, date peste cap? Cum afectează legea din Spania reluarea sezonului

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Medien: La Liga startet am 12. Juni mit Sevilla-Derby

Credit imagine: SID

DeVlad Dumitrescu
22/05/2020 la 14:51

La Liga nu a renunțat la ideea de a începe sezonul pe 12 iunie, însă noile informații din Spania arată că planurile oficialilor spanioli s-ar putea schimba.

Postul de radio Cadena Cope a informat că liga spaniolă a exclus în acest moment data de 12 iunie privind reîncepera campionatului, însă conform informațiilor Daily Mail, oficialii spanioli încă iau în considerare 12 iunie ca fiind cel mai bun caz.

Cluburile din La Liga doreau să revină la antrenamente normale săptămâna viitoare însă acum cel mai probabil va fi nevoie să continue pregătirile în grupuri mici pentru ca apoi să ajungă la următoarea fază.

Liga

Echipa care l-a dorit pe Messi, înainte să "explodeze" la Barcelona: "Îl iubeam enorm"

ACUM 15 ORE

Acest lucru ar putea amâna planurile ca derby-ul din Sevilla să se joace pe 12 iunie, vineri, jucătorii considerând că este nevoie de mai mult timp pentru a pregăti reluarea sezonului. Restricțiile sunt relaxate la nivel regional în Spania iar asta înseamn că a treia fază a relaxării, care ar permite jucarea meciurilor, s-ar putea să nu ajungă și în anumite zone ale țării.

Dacă anumite regiunie se află încă în faza a doua, data reluării campionatului ar putea fi amânată dacă guvernul nu decide o excepție pentru fotbal. Acest lucru a mai fost făcut - săptămâna trecută nici Madrid, nici Barcelona nu ieșiseră din faza zero a relaxării, dar cele șase cluburi din regiuni au primit permisiuni speciale pentru a reîncepe antrenamentele.

Aceste excepții însă s-ar putea să nu mai fie făcute, La Liga nedorind să sară peste etapele normale ale recomandărilor oficiale. Javier Tebas, președintele ligii, a declarat vineri: ”Cluburile, președinții, jucătorii și arbitrii își doresc să înceapă sezonul dar competiția va începe doar când consideră autoritățile că este posibil”.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Liga

Mai mulți jucători de la Sevilla, prinși că au încălcat carantina. Ce măsuri vor fi luate

ACUM 21 ORE
Liga

Diego Simeone: ”Cu fiecare zi care trece, jucătorii se apără din ce în ce mai slab”

ACUM O ZI
Subiecte asemănătoare
FotbalLiga
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Acord verbal pentru transferul lui Haaland. Norvegianul, cifre de 5 ori mai bune decât Ronaldo

ACUM 7 ORE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe