Zilele trecute, în presa din Spania a apărut o informație care le-a dat mari emoții fanilor formației de pe Camp Nou. Deși are contract cu Barca până în 2021, Messi ar avea o clauză în contrct potrivit căreia poate să rezilieze unilateral înțelegerea după împlinirea vârstei de 32 de ani. Totul în contextul în care Radio Catalunya anunța că Beckham ar fi ajuns la un acord ca în sezoanele viitoare jucătorul sud-american să meargă să evolueze pentru echipa sa, Inter Miami.
Într-un interviu pentru cotidianul iberic Sport, Messi nu a dorit să discute despre eventuala clauză, dar a dat asigurări că nu intenționează să părăsească prea curând Catalunya.
"Clauza din contractul meu? Nu pot confirma, pentru că există termeni de confidențialitate în această privință. Dar pot să vă spun că acest club este casa mea, nu am vreo intenție să plec în altă parte. Vreau să rămân aici, să joc cât mai bine, să fiu apt fizic și să mă lupt pentru trofee. Clauzele și banii nu înseamnă nimic pentru mine, mereu m-a interesat în primul rând proiectul", a spus Messi.
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 4 ORE
34 de trofee a cucerit Messi în tricoul blaugrana, marcând 687 de goluri în 603 meciuri.

Lionel Messi ar vrea să cineze cu Ronaldo

La gala UEFA de la Monaco, unde a avut loc tragerea la sorți pentru grupele Champions League, Ronaldo a vorbit despre cât de importantă a fost rivalitatea cu Messi pentru dezvoltarea ambilor fotbaliști și a punctat că i-ar plăcea, în viitor, să cineze alături de marele său rival.
Întrebat în legătură cu subiectul, Messi a dezvăluit că o astfel de idee i se pare bună, mai ales că relația sa cu starul portughez nu e deloc una tensionată, așa cum s-a speculat în media în ultimul deceniu.
"Bineînțeles că aș merge la o cină cu Ronaldo, nu aș avea vreo problemă. Ne-am întâlnit de atâtea ori pe teren, ca adversari, dar și la diferite ceremonii. Nu am apucat să împărțim același vestiar, altfel ne cunoșteam mult mai bine", a mai spus decarul catalanilor.

Balonul de Aur 2019 - Lionel Messi lasă de înțeles că Van Dijk e favorit

După un deceniu în care Ronaldo și Messi au monopolizat cea mai importantă distincție individuală - Balonul de Aur -, hegemonia acestora a fost întreruptă în 2018 de Luka Modric, câștigător al Ligii Campionilor și finalist la Campionatul Mondial.
Anul acesta, Messi a marcat la foc automat, însă Virgil van Dijk, fundaşul lui Liverpool, a fost desemnat de UEFA cel mai bun fotbalist al sezonului trecut din UEFA Champions League. Starul argentinian a lăsat să se înțeleagă că apărătorul batav e favorit și la Balonul de Aur, în condițiile în care a câștigat alături de "cormorani" cea mai importantă competiție inter-cluburi, după finala în fața lui Spurs.
"Nu mă simt favorit să iau Balonul de Aur. În ultimele sezoane rezultatele echipei au cântărit mai mult în decernarea trofeului. Pentru mine a fost un an destul de rău din acest punct de vedere. Deși am fost sănătos și am marcat mult, am câștigat doar campionatul în Spania", a concluzioat starul argentinian.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
IERI LA 11:19
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22