Paul Pogba este aproape de despărțirea de Manchester United în această vară, conform spaniolilor de la AS. Aceștia dezvăluie că Real Madrid este gata să facă mutarea decisivă pentru jucătorul de 27 de ani, profitând de situația contractuală a lui Pogba și de relația proastă pe care o are acesta cu conducerea clubului de pe Old Trafford.
În ultimele luni s-a vorbit și despre interesul lui Juve, fosta sa echipă, însă Pogba preferă Realul. Nu pentru că ar avea șanse mai bune la trofee, "Bătrâna Doamnă" părând în acest moment mai puternică decât clubul spaniol, ci ca urmare a relației pe care o are cu Zidane. Tehnicianul francez îl simpatizează mult pe Paul, de mai multe ori spunând că ar fi un privilegiu să antreneze un fotbalist cu astfel de calități.
"Pogba ar prefera Realul lui Juventus", a declarat un apropiat al mijlocașului din Hexagon pentru As.
Sporturi cu Motor
Valentino Rossi i-a îndeplinit visul italiencei de 102 ani care s-a vindecat de coronavirus
05/04/2020 LA 06:23
Lui Pogba îi expiră contractul cu United în 2021 și, deși clubul englez are dreptul să îi prelungească unilateral înțelegerea pentru încă un sezon, probabil că va prefera să îl vândă. Asta pentru că francezul a dat semne clare că nu vrea să mai rămână pe Old Trafford, iar o decizie a lui United de a-i activa clauza până în 2022 nu ar duce decât la alte tensiuni.

Suma pregătită de Real Madrid pentru Pogba

Cum situația lui Pogba este complicată, având în vedere relația glacială avută cu actualul club, cei de la Real Madrid pregătesc o sumă de 100 de milioane de euro pentru transfer, mai puțin decât cea plătită de United când l-a adus pe jucător de la Juventus.
Suma ar putea să fie chiar mai mică în condițiile în care impactul pe care îl are pandemia de COVID-19 asupra cluburilor din punct de vedere economic. În urmă cu un an, cei de la Man United cereau 200 de milioane de euro în schimbul lui Pogba.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 13 ORE
Ligue 1
Cât de afectată va fi PSG dacă Mbappe va decide să plece din Franța! "Mă iau durerile de stomac"
ACUM 18 ORE