Raiola a dezvăluit pentru MARCA faptul că relația sa cu Real Madrid este una bună și că ușile clubului sunt deschise pentru el.
”Am o relație foarte bună cu Real Madrid și sper ca într-o zi să aduc un fotbalist mare aici. Acum îl am pe Areola, dar nu e chiar o operațiune completă pentru că este un împrumut. Vreau să aduc un jucător permanent acolo și voi încerca asta în vară. Ar fi o mândrie pentru mine și fotbaliștii mei pentru că Real Madrid este un club mare”, a afirmat Raiola.
Mesajul a fost primit bine de conducerea Realului care este vigilentă și așteaptă ca situația să se întoarcă la normal pentru a-și relua activitatea pe piața transferurilor. Peste toate pare să fie numele lui Erling Haaland, norvegianul potrivindu-se cu dorința madrilenilor de a semna un număr 9 clasic.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Vara trecută a existat un dialog între Raiola și Jose Angel Sanchez, directorul de management de la Real Madrid, în încercarea de a-l aduce pe Pogba pe Bernabeu. Francezul nu a putut fi achiziționat pentru că Real nu a vândut suficient pentru a avea fondurile necesare dar și din cauza salariului imens al lui Pogba de la United (19 mil/an), sumă pe care Real nu este dispusă în acest moment să o plătească.
Un alt nume vehiculat este cel al lui Matthijs de Ligt. Fundașul central nu s-a adaptat la Juventus și la fel ca în cazul lui Cristiano Ronaldo, clubul din Torino vrea să scape de un jucător cu un salariu foarte mare astfel că un transfer la Real este posibil.
În afară de acest trio de fotbaliști de top există și alții. Unii deja nume consolidate (Ibrahimovic, Manolas, Lukaku, Donnaruma, Veratti) și alții pentru viitor (Stengs, Kean, Kluivert), ceea ce înseamnă că posibilitățile sunt numeroase pentru ca Raiola să aducă un jucător la Real, chiar dacă agentul face referire la cei trei când vorbește despre un transfer mare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59