Medicii nu au crezut că Luis Daniel Martin va putea fi salvat, în contextul istoricului său medical. Acesta sufră de leucemie, diabet și o boală respiratorie și și-a petrecut ultimele luni în spital. Acolo a contactat coronavirus și, în ciuda pronosticului rezervat al cadrelor medicale, a trecut cu bine peste acest moment extrem de greu. La câteva săptămâni după ce a fost testat negativ, fanul lui Atletico a contactat din nou virusul, iar doctorii au fost din nou pesimiști în legătură cu recuperarea sa.
Un adevărat luptător, Luis Daniel Martin a trecut cu bine și peste acest moment critic, iar în acest moment e în afara oricărui pericol din punct de vedere al virusului COVID-19. Fanul a dezvăluit pentru Mundo Deportivo că iubirea pe care i-o poartă lui Atletico îl determină să lupte cu toate forțele pentru a se vindeca, oferindu-i resurse nebănuite.
"Atletico Madrid îmi dă viață. Am trecut peste COVID-19 de două ori datorită credinței pe care o am în echipa mea de suflet. Există două fraze care mă motivează foarte mult. Una e a lui Luis Aragones: "Câștigă, câștigă, câștigă și câștigă din nou", iar cea de-a doua îi aparține lui Cholo Simeone: "Meci după meci, puțin câte puțin". Am cu mine fulare, staguri și o mulțime de obiecte cu însemnele clubului, toate îmi dau putere", a spus suporterul care a emoționat întreaga Spanie cu povestea sa, pentru sursa citată.
Liga
Final de telenovelă: Cifrele acordului dintre Barcelona și Atletico Madrid în cazul "Griezmann"
ACUM 5 ORE
Camera de spital a lui Luis Daniel Martin arată ca un altar dedicat lui Atletico Madrid.
https://i.eurosport.com/2020/05/02/2813627.png
Spania este cea mai afectată țară din Europa de coronavirus. Până în prezent, autoritățile au raportat 217.000 de pacienți testați pozitiv, 25.100 dintre aceștia pierzându-și viața.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Istvan Kovacs va arbitra un duel din grupele Champions League! La ce meci a fost delegat
02/10/2022 LA 13:34
Liga
Barcelona, tot mai aproape de a ajunge la un acord cu Atletico în privința lui Griezmann
01/10/2022 LA 17:19