Barcelona traversează o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiar. Prelungirea contractului lui Leo Messi încă este departe de a fi o certitudine pentru catalani, care sunt acum obligați să facă achiziții "de criză". Laporta, noul președinte al Barcelonei, nu disperă, și face în continuare transferuri.
Clubul de pe Camp Nou a transferat un puști de la PSG, pe Kays Ruiz-Atil, în vârstă de doar 18 ani. Tânărul fotbalist nu este străin de Barcelona, ei evoluând pentru echipă la echipa de tineret, de unde a plecat în 2015 în Franța. Ruiz-Atil este mijlocaș și a venit pe Camp Nou liber de contract.

Barcelona a transferat un fotbalist de la PSG

Liga
Ronald Koeman, comportament bizar la conferința de presă! A citit un comunicat și a dispărut
ACUM 3 ORE
Chiar dacă a venit liber de contract în La Liga, oficialii clubului catalan sunt convinși că Ruiz-Atil va face o impresie bună, iar din acest motiv i-au inclus în contract o clauză de reziliere uriașă, 50 de milioane de euro. Cota sa de piață este de 3 milioane de euro. Deocamdată, Ruiz va evolua la a doua echipă a Barcelonei. La PSG, mijlocașul a bifat doar șapte partide.
"Mijlocaşul franco-marocan în vârstă de 18 ani vine în calitate de jucător liber şi a semnat un contract pe trei sezoane, până la 30 iunie 2024, plus alţi doi opţionali. Clauza sa de reziliere este de 50 de milioane de euro, dar va creşte la 100 de milioane de euro dacă fotbalistul va urca la prima echipă", se arată în comunicatul clubului.
Liga
A mai rămas unul! Marele favorit să îi ia locul lui Koeman pe banca Barcelonei
ACUM 10 ORE
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 11 ORE