Zidane, care a câștigat de trei ori UEFA Champions League ca antrenor al Realului între 2016 și 2018, are un contract valabil până în iulie 2022 cu campioana din Spania.
Recent, s-a scris în presă că Zidane ar putea prelua naționala Franței după o eventuală plecare a lui Didier Deschamps după Campionatul European din această vară, însă această variantă a picat acum, conform Telefoot, având în vedere că Deschamps vrea să fie antrenorul Franței la Mondialul din 2022.
Jurnaliștii francezi scriu că, drept urmare, Zidane va rămâne la Real Madrid și sezonul viitor iar în curând vor începe negocierile cu Florentino Perez pentru prelungirea contractului.
Liga
Ghinion teribil pentru Real Madrid! Încă un titular e indisponibil! Situație ingrată pentru Zidane
ACUM O ZI

Deschamps consideră că Zidane va putea prelua naționala în viitor

Deschamps a vorbit anterior despre faptul că Zidane ar putea prelua în viitor naționala Franței.
”Avea deja legitimitatea, dar acum are și credibilitatea necesară datorită rezultatelor de la Real Madrid. Așa că este probabil (să preia naționala) la un moment dat”, a afirmat Deschamps.
Totuși, deși Deschamps vrea să rămână la națională până în 2022, jurnaliștii francezi nu exlcud posibilitatea ca Zidane să preia naționala chiar înainte de Mondialul din 2022. Contractul lui Deschamps expiră în vara lui 2022, cu câteva luni înainte ca turneul final din Qatar să înceapă.
Liga
Gest incredibil al jucătorilor lui Real Madrid! "Galacticii" renunță la prime uriașe în acest sezon
IERI LA 08:58
Liga
Zidane l-a pierdut și pe Mendy! Real Madrid va avea numai 13 jucători de câmp la meciul cu Getafe
IERI LA 16:48