Zidane, care a câștigat de trei ori UEFA Champions League ca antrenor al Realului între 2016 și 2018, are un contract valabil până în iulie 2022 cu campioana din Spania.
Recent, s-a scris în presă că Zidane ar putea prelua naționala Franței după o eventuală plecare a lui Didier Deschamps după Campionatul European din această vară, însă această variantă a picat acum, conform Telefoot, având în vedere că Deschamps vrea să fie antrenorul Franței la Mondialul din 2022.
Jurnaliștii francezi scriu că, drept urmare, Zidane va rămâne la Real Madrid și sezonul viitor iar în curând vor începe negocierile cu Florentino Perez pentru prelungirea contractului.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Deschamps consideră că Zidane va putea prelua naționala în viitor

Deschamps a vorbit anterior despre faptul că Zidane ar putea prelua în viitor naționala Franței.
”Avea deja legitimitatea, dar acum are și credibilitatea necesară datorită rezultatelor de la Real Madrid. Așa că este probabil (să preia naționala) la un moment dat”, a afirmat Deschamps.
Totuși, deși Deschamps vrea să rămână la națională până în 2022, jurnaliștii francezi nu exlcud posibilitatea ca Zidane să preia naționala chiar înainte de Mondialul din 2022. Contractul lui Deschamps expiră în vara lui 2022, cu câteva luni înainte ca turneul final din Qatar să înceapă.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59