Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presa din Franța anunță că soarta lui Zidane a fost stabilită. Francezul va rămâne la Real Madrid

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/03/2021 la 10:34 GMT+2

Zinedine Zidane va rămâne la Real Madrid și sezonul viitor. El va începe negocierile cu conducerea Realului pentru prelungirea contractului, anunță presa spaniolă.

Zinedine Zidane, Real Madrid-Atalanta, Champions League

Credit imagine: Getty Images

Zidane, care a câștigat de trei ori UEFA Champions League ca antrenor al Realului între 2016 și 2018, are un contract valabil până în iulie 2022 cu campioana din Spania.
Recent, s-a scris în presă că Zidane ar putea prelua naționala Franței după o eventuală plecare a lui Didier Deschamps după Campionatul European din această vară, însă această variantă a picat acum, conform Telefoot, având în vedere că Deschamps vrea să fie antrenorul Franței la Mondialul din 2022.
Jurnaliștii francezi scriu că, drept urmare, Zidane va rămâne la Real Madrid și sezonul viitor iar în curând vor începe negocierile cu Florentino Perez pentru prelungirea contractului.

Deschamps consideră că Zidane va putea prelua naționala în viitor

Deschamps a vorbit anterior despre faptul că Zidane ar putea prelua în viitor naționala Franței.
”Avea deja legitimitatea, dar acum are și credibilitatea necesară datorită rezultatelor de la Real Madrid. Așa că este probabil (să preia naționala) la un moment dat”, a afirmat Deschamps.
Totuși, deși Deschamps vrea să rămână la națională până în 2022, jurnaliștii francezi nu exlcud posibilitatea ca Zidane să preia naționala chiar înainte de Mondialul din 2022. Contractul lui Deschamps expiră în vara lui 2022, cu câteva luni înainte ca turneul final din Qatar să înceapă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo