Venirea lui Joan Laporta a revitalizat Barcelona. Candidatura sa a adus multe promisiuni, dar cea mai importantă dintre toate a fost în cele din urmă păstrată. Pe lângă problemele financiare pe care încearcă să le rezolve, Laporta a avut un prim mare obiectiv: păstrarea lui Lionel Messi.
În cele din urmă, Laporta și-a îndeplinit cea mai importantă promisiune iar fanii Barcelonei pot sta liniștiți știind că cel mai mare jucător din istoria clubului nu va pleca nicăieri. Însă acum că acest lucru a fost asigurat, Laporta are un alt vis îndrăzneț.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Planul lui Laporta pentru aducerea lui Cristiano Ronaldo

”Odată serviciile lui Messi asigurate, imaginația lui Laporta a ajuns pe noi tărâmuri săptămâna trecută. El visează acum să îl aducă pe Cristiano Ronaldo la Barcelona. Împreună cu echipa sa, a început să plănuiască un transfer care ar intra în istoria fotbalului: să aducă în același loc jucătorii care au creat cea mai mare rivalitate din fotbalul global pentru o decadă”, scrie jurnalistul Javier Matallanas în AS.
”Nu știm încă dacă Ronaldo ar accepta. Încă nu a fost contactat agentul său, Jorge Mendes. Conform planului lui Laporta, Barcelona ar oferi celor de la Juventus doi jucători. Printre numele menționate au fost Griezmann, Sergi Roberto sau Coutinho. Nu au fost discuții încă despre cum s-ar putea plăti salariul uriaș al lui Ronaldo. O parte din salariu ar putea veni din banii câștigați de la cei care pleacă. Sosirea lui Ronaldo ar putea, totuși, dubla veniturile Barcelonei”, a adăugat Matallanas.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59