Lionel Messi ar fi ajuns la un acord cu Barcelona pentru a-și prelungi contractul cu încă un an. De asemenea, argentinianul ar fi acceptat și scăderea salariului pentru a ajuta Barcelona să respecte limitele salariale impuse de La Liga.
Argentinianul de 33 de ani va fi liber de contract atunci când înțelegerea sa cu Barcelona va expira în câteva zile. Totuși, după toate speculațiile privind o posibilă plecare a sa de la clubul la care a jucat de la 13 ani, se pare că Messi va rămâne.
Cei de la COPE informează că Lionel Messi i-a transmis lui Joan Laporta că vrea să semneze prelungirea pe un an și să își reducă salariul. Messi s-ar fi consultat deja și cu oficialii La Liga și va semna pentru a rămâne la Barca cel puțin până în 2022.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Avertismentul lui Tebas pentru Barcelona

Președintele La Liga, Javier Tebas, a avertizat Barcelona în această săptămână că vor avea de luat o decizie privind viitorul lui Messi. La Liga a redus limita salarială din cauza efectelor pandemiei.
Șeful La Liga, Javier Tebas, a explicat, conform Mundo Deportivo, și citat de ESPN: "Barcelona și-a depășit limita salarială. Sper că îl pot păstra pe Messi, dar pentru a face acest lucru vor trebui să reducă din cheltuieli în altă parte".
Tebas a vorbit, de asemenea, despre situația datoriilor de pe Camp Nou și dacă ar putea transforma situația într-una durabilă în viitor.
Șeful La Liga a adăugat: "Gravitatea situației depinde de resursele pe care sunt capabili să le genereze. Barca trebuie să își restructureze datoriile. Dacă gestionează acest lucru, situația nu va fi gravă. Dar ei și-au dus masa salarială la limită. Iar atunci când pe plan sportiv lucrurile nu au mers foarte bine, nu au vrut să absoarbă acea pierdere de venit. Trebuie să ia măsuri.”
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59