S-a scris recent despre un posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid, însă clubul madrilen va găsi dificil să strângă banii necesari (undeva la 200 de milioane de euro) pentru a-l aduce pe superstarul francez având în vedere criza pandemiei.
Barcelona îl monitorizează și ea pe Haaland însă transferul norvegianului pare și mai puțin probabil având în vedere că norvegianul este urmărit și de Liverpool, ambele cluburi din Manchester și Chelsea.
Cluburile mari ale Europei se vor duela în această vară pentru serviciile lui Haaland și Mbappe, cei doi fiind considerați drept cei mai buni jucători la ora actuală la nivel mondial și viitorul ”cuplu” Messi - Ronaldo.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Tebas, despre situația financiară din La Liga

Însă Tebas consideră că echipele din La Liga vor avea parte de o viață grea în perioada de transferuri.
”Cred că va fi foarte greu ca Haaland sau Mbappe să vină în Spania. Având în vedere de ce sume se vorbește, cred că este complicat. Real Madrid, despre care se vorbește că îl va aduce pe Mbappe. Cred că vor aștepta sfârșitul contractului său pentru a-l semna, asta este realitatea”, a declarat Tebas la un eveniment media.
”Vor fi greu de plătit prețurile despre care se vorbește, în afară de cluburile conduse de state, care aduc jucători cu bani din petrol. Ele sunt singurele care pot face astfel de transferuri. Sunt opt miliarde mai puțin pe piață, cluburi ca PSG și Manchester City ar putea reuși să facă transferuri pentru că sunt dopate financiar, dar nu este posibil pentru alte echipe”, a precizat Tebas.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59