Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Președintele La Liga le acuză pe Manchester City și PSG că sunt ”dopate financiar”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 03/03/2021 la 14:34 GMT+2

Președintele La Liga, Javier Tebas, consideră că va fi ”greu” pentru cluburile spaniole să aducă jucători mari în această vară, spre deosebire de cluburile puternice financiar.

Javier Tebas (LaLiga)

Credit imagine: Getty Images

S-a scris recent despre un posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid, însă clubul madrilen va găsi dificil să strângă banii necesari (undeva la 200 de milioane de euro) pentru a-l aduce pe superstarul francez având în vedere criza pandemiei.
Barcelona îl monitorizează și ea pe Haaland însă transferul norvegianului pare și mai puțin probabil având în vedere că norvegianul este urmărit și de Liverpool, ambele cluburi din Manchester și Chelsea.
Cluburile mari ale Europei se vor duela în această vară pentru serviciile lui Haaland și Mbappe, cei doi fiind considerați drept cei mai buni jucători la ora actuală la nivel mondial și viitorul ”cuplu” Messi - Ronaldo.

Tebas, despre situația financiară din La Liga

Însă Tebas consideră că echipele din La Liga vor avea parte de o viață grea în perioada de transferuri.
”Cred că va fi foarte greu ca Haaland sau Mbappe să vină în Spania. Având în vedere de ce sume se vorbește, cred că este complicat. Real Madrid, despre care se vorbește că îl va aduce pe Mbappe. Cred că vor aștepta sfârșitul contractului său pentru a-l semna, asta este realitatea”, a declarat Tebas la un eveniment media.
”Vor fi greu de plătit prețurile despre care se vorbește, în afară de cluburile conduse de state, care aduc jucători cu bani din petrol. Ele sunt singurele care pot face astfel de transferuri. Sunt opt miliarde mai puțin pe piață, cluburi ca PSG și Manchester City ar putea reuși să facă transferuri pentru că sunt dopate financiar, dar nu este posibil pentru alte echipe”, a precizat Tebas.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo