Are doar 17 ani iar anul trecut la 16 ani a devenit primul jucător născut în 2002 care a debutat în unul din primele cinci campionate din Europa, într-un meci împotriva celor de la Monaco în mai. De atunci, Eduardo Camavinga, născut în Angola, joacă titular la Rennes și este văzut de mulți drept viitorul ”golden boy” al Franței. Un compatriot, Zinedine Zidane, este un mare fan iar Zizou pare că are de ales între Camavinga și Paul Pogba la vară. Starul de la Rennes ar fi o investiție pe termen lung, la fel cum a fost și Raphael Varane când a venit de la Lens la doar 18 ani.
Conform cotidianului spaniol AS, Rennes vrea să primească 50 de milioane de euro pentru Camavinga. Nu există o clauză de reziliere așa că cine îl dorește trebuie să negocieze cu clubul deținut de magnatul Fracois-Henri Pinault.
În mijlocul pandemiei însă domnește incertitudinea iar regulile financiare din fotbal s-ar putea schimba, cel puțin pe termen scurt. Acum câteva zile un europarlamentar francez a sugerat că valoarea lui Mbappe ar putea ajunge de la 200 de milioane de euro la 30 de milioane de euro după criza COVID-19.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Însă lupta pentru Camavinga nu va fi una ușoară. Sursele AS arată că în discuții cu cei de la Rennes se află și PSG și Juventus, precum și un club din Spania. Borussia Dortmund și-a arătat interesul dar a renunțat după ce a observat că prețul a crescut rapid. Camavinga este reprezentat de Moussa Sissoko, unul dintre cei mai influenți agenți din Franța. El se ocupă, printre alții, de Ousmane Dembele (Barcelona) și Kante (Chelsea).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59