Lionel Messi a fost furios la revenirea la Barcelona, atunci când a fost pus să comenteze declarațiile fostului agent al lui Antoine Griezmann, care l-a atacat dur săptămâna trecută într-un interviu din celebra revistă France Football.
Messi a afirmat: ”M-am săturat să fiu mereu vinovatul pentru tot ce se întâmplă la club!”.
Messi s-a arătat vizibil deranjat de întrebările jurnaliștilor și înainte de a urca în mașina soției sale a adăugat: "După 15 ore de zbor mă regăsesc în fața unor asemenea întrebări. E o nebunie."
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Reacția lui Ronald Koeman

Antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, a ținut să precizeze că nu există probleme la Barcelona între Lionel Messi și Antoine Griezmann.
"Îi înțeleg supărarea. Leo trebuie respectat mai mult, mai ales că venea după un drum lung și imediat a fost întrebat despre Antoine. E lipsă de respect.
Nu am văzut niciodată vreo confruntare între cei doi pe teren, la antrenamente sau în vestiar. Nu vreau să dau importanță acestui subiect, pentru că Olhats nu mai este de mulți ani agentul lui Antoine. Sunt niște prostii”, a declarat Koeman la o conferință de presă.
"Antoine a ajuns la un club cu probleme serioase, unde Messi controlează tot. E ca un împărat, care nu a văzut cu ochi buni sosirea lui Antoine. Atitudinea lui Messi a fost deplorabilă, iar Antoine a simțit asta.
Mereu l-am auzit pe Antoine spunând că nu are nicio problemă cu Messi, dar niciodată invers. E ca un regim de teroare. Ori ești cu el, ori ești împotriva lui", declarase fostul agent al lui Griezmann.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59