Deşi e limpede că relaţia dintre Zidane şi Bale e una deteriorată, tehnicianul francez nu a vrut să îl "pună la colţ" pe fotbalistul de bandă stângă, pentru imaginile apărute după victoria Ţara Galilor cu Ungaria.
Fotografiile cu Bale dansând alături de colegii săi de la naţională cu steagul pe care scrie "Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine" a provocat nemulţumiri mari în capitala Spaniei. Marca a criticat dur gestul făcut de fostul jucător al lui Spurs, însă, poate în mod surprinzător pentru unii, Bale şi-a găsit un aliat în Zidane.
Cel puţin la nivel declarativ, tehnicianul din Hexagon a explicat că pentru el subiectul a căpătat o amploare prea mare şi că nu se va lăsa influenţat în decizia de a-l titulariza sau nu pe galez ca urmare a incidentului.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 7 ORE
"Cred că este foarte mult zgomot pe subiectul Bale, într-un moment în care tot ce ne interesează pe noi e să ne concentrăm la fotbal. Este deja prea mult. El a fost la naţionala Ţării Galilor, a jucat acolo, s-a calificat şi acum suntem foarte încântaţi că s-a întors. Eu mă raportez doar la ceea ce joacă un fotbalist, nu la chestiuni care nu au legătură cu modul în care arată la antrenament. Fanii trebuie să fie alături de el, alături de noi. Bale este bine şi voi conta pe el, dacă îmi demonstrează asta în teren", a spus Zidane, conform Mundo Deportivo.

Zidane nu l-a inclus pe Bale la ultimul meci, deşi a fost apt

La conferința de presă de dinaintea meciului cu Eibar, de dinaintea pauzei competiţionale, tehnicianul francez a fost întrebat despre situația lui Bale şi James Rodriguez, absenți din lot în ciuda faptului că la echipele naționale au fost convocați. Zidane a oferit o explicație destul de vagă: "Nu sunt accidentați, dar nu sunt disponibili. Nu sunt disponibili de joc, vor merge cu naționalele, iar apoi vor avea 5 sau 6 zile la dispoziție pentru a vedea dacă sunt sau nu pregătiți să joace".
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM 11 ORE