Fostul mare mijlocaș al celor de la FC Barcelona, Xavi, a recunoscut interesul fostei sale echipe. Xavi s-a întâlnit săptămâna această cu Eric Abidal, directorul sportiv al Barcei, și au discutat despre această posibilitate mai bine de 2 ore.
Xavi a recunoscut discuțiile în conferința de presă care a avut loc sâmbătă, însă nu a dorit să ofere foarte multe informații. Presa catalană scrie că cei de la Barcelona așteaptă un răspuns final de la Xavi în următoarele 24 de ore.
Visul meu e să antrenez Barca. Mereu am recunoscut acest lucru iar acest club are un loc special în inima mea. În acest moment nu pot spune nimic pentru că sunt concentrat pe Al-Sadd. Cei de la Barca au fost aici să vorbească cu mine și să-l vadă pe Ousmane Dembele. M-am văzut cu Abidal pentru că este prietenul meu, atâta tot
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
IERI LA 17:09
Nu pot spune nimic despre ce se întâmplă la Barcelona pentru că am mult respect pentru acest club și pentru Valverde. Îmi pare rău. Sunt concentrat pe echipa mea
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08
La Liga
Xavi visează la un super transfer: "Sper să vină! Este genul de jucător de care avem nevoie"
26/11/2022 LA 17:46