În ultimul timp, subiectul respectiv a fost discutat pe larg în presa internațională, însă acum impresarul atacantului brazilian a dezvăluit că transferul este ca și finalizat. Agentul lui Maia este convins să oficialii Barcelonei vor plăti clauza de cumpărare stabilită de Sao Paulo.
"Suntem siguri că Barcelona va finaliza transferul. Oficialii clubului ne-au contactat recent, iar Maia a început deja cursurile în spaniolă. Gustavo a primit oferte și de la alte cluburi în ultimele luni, dar n-a existat vreun dubiu: Barcelona l-a dorit cel mai mult.", a spus Danilo Silva, impresarul lui Gustavo Maia, pentru Globoesporte.
Dacă tranzacția se va încheia cu succes, așa cum prevede impresarul atacantului, Maia se va antrena la început cu Barcelona B, până când Quique Setien va considera că tânărul atacant este pregătit să facă pasul la prima echipă.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Primul transfer realizat de Barcelona pentru sezonul următor

Barcelona a plătit deja 1 milion de euro pentru "bijuteria" celor de la Sao Paulo, care va deveni primul transfer al clubului de pe Camp Nou din sezonul 2020/2021. Potrivit presei din Spania, oficialii catalani vor fi nevoiți să plătească alte 3,5 milioane de euro pentru a-l aduce pe brazilian înainte de 31 iunie.
Brazilianul a evoluat până acum doar pentru juniorii și echipa secundă a celor de la Sao Paulo, unde a impresionat prin calitățile sale. Gustavo Maia este un jucător extrem de tehnic, care poate evolua atât ca număr 9, cât și ca atacant de bandă stânga.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59