Eden Hazard, fotbalistul belgian al lui Real Madrid, este indisponibil pentru meciurile din Supercupa Spaniei, a anunţat vineri antrenorul Zinedine Zidane într-o conferinţă de presă. Fotbalistul în vârstă de va rata "100%" Supercupa Spaniei, a indicat Zidane. "Sper doar că va putea reveni treptat alături de noi imediat după Supercupă", a spus tehnicianul francez.
Competiţia ce va avea loc la Djedda, în Arabia Saudită, între 8 şi 12 ianuarie, programează semifinalele Real Madrid - Valencia şi FC Barcelona - Atletico Madrid. Hazard s-a accidentat la glezna dreaptă după un contact cu compatriotul său Thomas Meunier în meciul cu PSG (2-2) din Liga Campionilor, pe 26 noiembrie.

Hazard s-a accidentat în cel mai bun moment pentru el la Real

Fotbal
Situația incredibilă în care a ajuns Barcelona, după cedarea lui Griezmann
01/09/2021 LA 07:05
Cel mai scump transfer din istoria Realului, Eden Hazard și-a început aventura la Madrid cu o accidentare, dar revenirea sa de formă din ultimele meciuri a fost evidentă. Belgianul a jucat din ce în ce mai bine. Când totul mergea conform planului pentru Zidane, Eden Hazard s-a accidentat din nou. De această dată, un coleg din naționala Belgiei l-a lovit. După ciocnirea cu Meunier de la PSG, Hazard a părăsit terenul ajutat de medicii Realului.
În primul său meci din acest an, Real va juca sâmbătă pe terenul lui Getafe, în La Liga.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Betis - Real Madrid 0-1. Victorie grea pentru gruparea blanco. Benzema, cel mai bun start de sezon
28/08/2021 LA 21:58
Serie A
Înlocuitor-surpriză pentru Cristiano Ronaldo! Un fotbalist important din LaLiga este alesul lui Juve
27/08/2021 LA 15:35