Eden Hazard, fotbalistul belgian al lui Real Madrid, este indisponibil pentru meciurile din Supercupa Spaniei, a anunţat vineri antrenorul Zinedine Zidane într-o conferinţă de presă. Fotbalistul în vârstă de va rata "100%" Supercupa Spaniei, a indicat Zidane. "Sper doar că va putea reveni treptat alături de noi imediat după Supercupă", a spus tehnicianul francez.
Competiţia ce va avea loc la Djedda, în Arabia Saudită, între 8 şi 12 ianuarie, programează semifinalele Real Madrid - Valencia şi FC Barcelona - Atletico Madrid. Hazard s-a accidentat la glezna dreaptă după un contact cu compatriotul său Thomas Meunier în meciul cu PSG (2-2) din Liga Campionilor, pe 26 noiembrie.

Hazard s-a accidentat în cel mai bun moment pentru el la Real

Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM 17 ORE
Cel mai scump transfer din istoria Realului, Eden Hazard și-a început aventura la Madrid cu o accidentare, dar revenirea sa de formă din ultimele meciuri a fost evidentă. Belgianul a jucat din ce în ce mai bine. Când totul mergea conform planului pentru Zidane, Eden Hazard s-a accidentat din nou. De această dată, un coleg din naționala Belgiei l-a lovit. După ciocnirea cu Meunier de la PSG, Hazard a părăsit terenul ajutat de medicii Realului.
În primul său meci din acest an, Real va juca sâmbătă pe terenul lui Getafe, în La Liga.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
IERI LA 14:11
Ligue 1
Zidane, viitorul antrenor al lui PSG! Când ar urma să preia echipa. Anunțul jurnaliștilor francezi
07/01/2022 LA 07:25