Alegerile prezidențiale de la FC Barcelona au fost amânate din cauza problemelor generate de pandemie, iar candidații continuă să își facă campanie electorală. Evident, subiectul prelungirii contractului cu Messi este unul foarte des abordat atunci când oficialii se află în fața presei și fiecare dintre ei dă asigurări că are la îndemână resursele de a-l convinge pe argentinian să continue pe Camp Nou și din sezonul viitor.
Mai mult, unul dintre candidații cotat cu șanse bune de a deveni președintele Barcelonei, Juan Laporta, a mers mai departe și i-a atacat dur pe cei de la PSG, club care și-a manifestat public intenția de a-l lua pe Messi din vară. Laporta a spus că francezii doar încearcă să destabilizeze echipa catalană și a făcut referire la pierderile uriașe pe care aceștia le au, așa cum presa franceză a scos la iveală în ultimele zile.
"Am citit că PSG prezintă pierderi mari și vom vedea dacă pot prelua această investiție (n.r.plata salariului lui Messi). Dar, în orice caz, i-aș întrebarespectus, nu încearcă doar să destabilizeze Barcelona? Nu au niciun motiv să spună că vor să-l semneze pe Messi în mijlocul sezonului.", a declarat Laporta pentru o televiziune catalană, citat de as.com.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2021/01/02/2964325.jpg

Juan Laporta: "Xavi Hernandez și Jordi Cruyff nu sunt proprietatea niciunui candidat"

Principalul contracandidat al lui Laporta la președenția Barcelonei este Victor Font, un om de afaceri cu o imagine foarte bună, care îl propune pe Xavi ca antrenor începând din vara viitoare. Vorbind despre proiectul adversarului său, Laporta a ținut să lămurească faptul că nu are nimic cu Xavi, dar că principala sa preocupare dacă va ajunge președinte va fi să îl susțină pe Ronald Koeman.
"Xavi Hernandez și Jordi Cruyff nu sunt proprietatea niciunui candidat. Ei și-au însușit o candidatură. Nu îi învinovățesc pentru nimic, îi cunosc și am o bună prietenie cu ei. Prefer să gândesc că ceea ce spun e pozitiv, sunt predispuși să vină la Barcelona și se gândesc la acest club. Nu i-am inclus în programul meu pentru că proiectul meu imediat este să-l motivez pe Koeman să reușească.", a spus Laporta.
Juan Laporta a fost președintele Barcelonei între 2003 și 2010, iar în 2015 a pierdut alegerile contra lui Josep Maria Bartomeu, cel care a fost demis prin referendum în toamna trecută lăsând clubul pe mâna unei conduceri interimare pentru o lungă perioadă de timp.
După ultimele informații, , evidentm dacă situația epidemiologică nu va crea din nou probleme.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM 18 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM O ZI