Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Quique Setien a dat de înțeles că un jucător al Barcelonei "se dă lovit"! "E tot ce pot să vă spun"

Cristian Mihală

Actualizat 18/07/2020 la 18:18 GMT+3

Quique Setien a dat de înțeles că Arthur Melo a refuzat să facă parte din lotul Barcelonei pentru partida cu Alaves, din ultima etapă a La Liga. Mijlocașul s-a înțeles cu Juventus, unde va merge la schimb cu Pjanic.

Quique Setien are mari probleme să alcătuiască echipa Barcelonei pentru ultimul meci din campionat

Credit imagine: SID

Chiar dacă după ce s-a înțeles cu "Bătrâna Doamnă" a declarat că e concentrat 100% pe ce are de făcut la Barcelona, pe final de sezon, Arthur a fost folosit tot mai puțin de Setien, care probabil a văzut că mijlocașul nu mai e cu gândul la actualul club.
În partida cu Osasuna, stafful tehnic nu a apelat la sud-american, preferând să joace cu Sergi Roberto și Puig interi, iar pentru ultima partidă, cu Alaves, Arthur nici nu a fost reținut în lot.
Întrebat de ce nu face parte din jucătorii selectați pentru ultima rundă, în condițiile absențelor numeroase, tehnicianul catalanilor a dezvăluit că Arthur l-a anunțat în această dimineață că e accidentat.
"Tot ce pot să vă spun e că în această dimineață mi-a spus că are un disconfort la gleznă. E tot ce pot să vă spun", a spus Setien, citat de sport.es.

Arthur nu va mai juca pentru Barcelona

În contextul absențelor lui Busquets și Vidal pentru returul cu Napoli, Arthur ar fi fost o variantă pentru primul "11", dar jurnaliștii spanioli sunt siguri că acesta nu va mai juca pentru Barcelona. O asemenea atitudine e considerată inacceptabilă de oficiali.
"Totul indică faptul că fotbalistul brazilian nu va mai purta tricoul Barcelonei în acest sezon", notează sursa citată, care menționează faptul că Barcelona nu a întocmit vreun raport medical în care să specifice faptul că Arthur e accidentat.
Ne-a spus același lucru pe care l-am spus și eu despre el. Va fi pe deplin dedicat atingerii obiectivelor în tricoul Barcelonei, înainte de transfer. El e la dispoziția noastră până la finalul sezonului, dar eu decid cine joacă, evident | Quique Setien, după ce Arthur s-a înțeles cu Juventus
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo