Chiar dacă după ce s-a înțeles cu "Bătrâna Doamnă" a declarat că e concentrat 100% pe ce are de făcut la Barcelona, pe final de sezon, Arthur a fost folosit tot mai puțin de Setien, care probabil a văzut că mijlocașul nu mai e cu gândul la actualul club.
În partida cu Osasuna, stafful tehnic nu a apelat la sud-american, preferând să joace cu Sergi Roberto și Puig interi, iar pentru ultima partidă, cu Alaves, Arthur nici nu a fost reținut în lot.
Întrebat de ce nu face parte din jucătorii selectați pentru ultima rundă, în condițiile absențelor numeroase, tehnicianul catalanilor a dezvăluit că Arthur l-a anunțat în această dimineață că e accidentat.
Liga
Endrick, brazilianul curtat de Barcelona și Real, ar putea deveni cel mai scump tânăr din istorie
ACUM 11 ORE
"Tot ce pot să vă spun e că în această dimineață mi-a spus că are un disconfort la gleznă. E tot ce pot să vă spun", a spus Setien, citat de sport.es.

Arthur nu va mai juca pentru Barcelona

În contextul absențelor lui Busquets și Vidal pentru returul cu Napoli, Arthur ar fi fost o variantă pentru primul "11", dar jurnaliștii spanioli sunt siguri că acesta nu va mai juca pentru Barcelona. O asemenea atitudine e considerată inacceptabilă de oficiali.
"Totul indică faptul că fotbalistul brazilian nu va mai purta tricoul Barcelonei în acest sezon", notează sursa citată, care menționează faptul că Barcelona nu a întocmit vreun raport medical în care să specifice faptul că Arthur e accidentat.
Ne-a spus același lucru pe care l-am spus și eu despre el. Va fi pe deplin dedicat atingerii obiectivelor în tricoul Barcelonei, înainte de transfer. El e la dispoziția noastră până la finalul sezonului, dar eu decid cine joacă, evident | Quique Setien, după ce Arthur s-a înțeles cu Juventus
Liga
Barcelona are gata planul B, în caz că-l ratează pe Morata! De ce depinde aducerea unui nou atacant
ACUM 17 ORE
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
IERI LA 21:54