Într-un interviu acordat vineri El Periodico, Setien a afirmat că și-a cerut scuze în fața jucătorilor pentru comportamentul lui Eder Sarabia, secundul său care a fost filmat când țipa la jucători în timpul meciului cu Real Madrid de duminică.
Setien a declarat că echipa se bazează prea mult pe Messi, jucătorii căutându-l în toate situațiile: ”Este adevărat că sunt jucători care se gândesc prea mult să trimită mingea la Messi. Dar Messi rezolvă 90% din meciurile echipei. Mereu le spun jucătorilor că dacă mingea ajunge la cei mai buni, există o șansă mare ca lucrurile să se încheie cu bine. De aceea ei îl caută pe Messi. Ei cred că el va rezolva partida. Este o dependență, da, dar cred că este normal”.
Au existat informații că antrenorul ar fi pierdut vestiarul însă Setien a declarat: ”Este prima oară când aud așa ceva. Nu știu, cum a ajuns public? Nu știu dacă cineva a trimis informații la presă. Merg în vestiar în fiecare zi, dau mâna cu jucătorii și există o atmosferă extraordinară. Este adevărat că unii oameni vor să facă lucrurile într-un anumit fel. Toată lumea vede fotbalul într-un fel. Relația pe care o am cu jucătorii nu mă îngrijorează în niciun fel. Îmi place atitudinea lor, devotamentul, dorința de a face lucrurile cum trebuie”.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59