În timp ce FIFA şi UEFA se întrec în declaraţii contradictorii privind reluarea campionatelor, din ce în ce mai mulţi jucători îşi doresc să se întoarcă pe teren. Până la acest moment, doar Olanda şi Franţa au anunţat că sezonul 2019-2020 nu se va mai relua. Spania, ţara cu cele mai multe cazuri de îmbolnăvire de coronavirus din Europa, se pregăteşte să reia antrenamentele. Thibaut Courtois speră ca "galacticii" să demonstreze pe teren care e echipa mai bună, dar ia în calcul şi varianta că stagiunea nu va putea fi reluată. În acest scenariu, titlul nu ar trebui să îi fie înmânat Barcelonei, după modelul "PSG".
Declaraţiile goalkeeperului de la Real Madrid l-au deranjat pe Quique Setien, antrenorul Barcelonei, care însă a punctat că atât el, cât şi toată suflarea blaugrana îşi doresc ca stagiunea să se reia.
"Nu aș dori să câștig campionatul în acest fel. Dar este de bun simț: dacă stagiunea nu se va relua, clasificarea trebuie să fie cea de dinaintea întreruperii. Dar realitatea este că am dori cu toții să terminăm campionatul și să-l câștigăm jucând fiecare meci, la fel ca Liga Campionilor", a spus Setien în interviul video pentru canalul oficial al clubului.
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
ACUM 14 ORE

Courtois, împotriva acordării titlului Barcelonei

Courtois e conştient că situaţia din Spania rămâne problematică şi, independent de ce se doreşte, Guvernul ar putea fi cel care ia decizia finală. În contextul în care La Liga nu se va relua, Barcelona nu merită titlul crede belgianul, care a vorbit şi despre meciurile directe: în El Clasico, Real a fost superioară.
"Dacă mâine s-ar opri campionatul şi Barca ar fi campioană, nu mi s-ar părea corect. Celor de la Barcelona li s-ar părea logic, dar eu nu cred. Până la urmă, au jucat contra noastră şi au pierdut. Cred că trebuie să fii declarat campion pe baza tuturor meciurilor. Nu poţi să te opreşti cu 11 partide înainte de finalul sezonului. Ori le terminăm pe toate, ori nu le terminăm, dar fără a declara o echipă campioană. În Anglia, aş putea înţelege ca Liverpool să fie declarată campioană, pentru că are un avantaj de 25 puncte. Cum va fi cu echipele promovate sau retrogradate, dar cu banii de la televiziuni? Totul are un rol important acum. Este dificil", a explicat Courtois.
După 27 de etape scurse din La Liga, Barcelona este pe primul loc, cu 58 de puncte, cu două mai mult decât marea rivală, Real Madrid. În ultimele zile s-a vorbit despre posibilitatea ca sezonul să fie suspendat, iar catalanii să fie declaraţi campioni, lucru care ar genera cu siguranţă un mare scandal, având în vedere diferenţa minimă faţă de rivala din capitala Spaniei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid a dat o lovitură de proporții! "Galacticii" au încheiat un contract de 360 de milioane
ACUM 16 ORE
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 17 ORE