”După cum am mai spus, să joci la Barcelona este minunat. Mă bucur de această experiență și vreau să ajut echipa. Am avut o primă parte a sezonului destul de ciudată, inconfortabilă și surprinzătoare pentru mine, dar am de învățat din asta. Uneori se întâmplă lucruri pe care nu le înțelegi, dar trebuie să le acceptăm. Sper să îmi pot încheia contractul în acest an. Dacă nu, vom sta să discutăm, dar cel mai important acum este să fim pe primul loc și să încheiem sezonul în cel mai bun mod posibil. Apoi totul va fi analizat, dar eu vreau să îmi duc la bun sfârșit contractul”, a declarat Rakitic.
Întrebat dacă știe de ce a ajuns de la un jucător cheie la cineva cu un rol secundar, Rakitic a răspuns: ”Nu, adevărul ete că nu știu, iar oamenii cu care am vorbit nu mi-au putut oferi o explicație. Toată lumea îmi spune că în fotbal se întâmplă lucruri pe care nu le înțelegi, că trebuie să mergi înainte. Ce m-a durut nu a fost faptul că n-am mai jucat, ci felul în care s-a ajuns aici. Anul trecut a fost cel mai bun al meu de când sunt aici așa că sunt foarte surprins, nu înțeleg, dar voi accepta pentru că vreau ce este mai bun pentru echipă”.
”Dacă voiau să plec la altă echipă, nu contează unde, era normal să îmi spună direct. Cred că am arătat în ultimii cinci ani că sunt un om pe care se pot baza. Am făcut multe lucruri pentru antrenori și colegi”, a continuat el.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Rakitic va rămâne mereu apropiat de Sevilla: ”Prioritatea nu e neapărat Sevilla dacă aș pleca. Am o apropiere specială totuși nu doar de echipă ci și de oraș, familia mea este acolo. Am spus mereu că este un vis al meu să îmbrac din nou acel tricou, toată lumea știe asta, dar nu ține doar de mine, dacă vreau sau nu, sunt mai multe lucruri implicate. Monchi și toată lumea are numărul meu, nu m-au sunat încă iar recent a fost ziua mea iar Monchi nu m-a sunat (râde). Toată lumea știe ce simt”.
După ce Mundo Deportivo i-a transmis lui Rakitic că ar putea fi subiectul unui schimb de jucători în această vară având în vedere că piața transferurilor s-a schimbat după pandemia de coronavirus, el a răspuns: ”Eu înțeleg situația, dar nu sunt un sac de cartofi. Poți vorbi cu mine, dar cel mai important: vreau să fiu într-un loc unde sunt iubit, respectat. Dacă va fi aici, sunt încântat, dacă nu, voi decide singur. Lumea știe că nu îmi place o astfel de atitudine față de mine. Acest lucru este cel mai important”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59