Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rakitic se poate despărți de Barca în iarnă! Manchester United și Inter sunt cu ochii pe mijlocaș

Cosmin Cioboata

Publicat 15/10/2019 la 10:35 GMT+3

Ivan Rakitic este aproape de o despărțire de Barcelona, după cinci ani petrecuți la clubul catalan. Adus de la Sevilla pentru 18 milioane de euro, croatul nu își mai găsește locul în echipa lui Ernesto Valverde, care mizează tot mai mult pe tinerii Arthur (23 ani) și Frenkie de Jong (22).

Ivan Rakitic

Credit imagine: Eurosport

Într-un articol publicat recent de Sport de Catalunia, Rakitic a vorbit despre situația delicată în care se află:
Pentru mine, nu există un loc mai bun decât Barcelona, cel mai puternic club din lume. Dar, am nevoie să joc și să prind minute, nu numai să mă plimb prin oraș și pe plajă! Vreau să le mulțumesc fanilor pentru afecțiune, dar dacă lucrurile nu se vor schimba în următoarea perioadă atunci va trebui să discut din nou cu cei din conducere!
Rakitic, en rueda de prensa
Vicecampion mondial cu naționala Croației, Rakitic a ales să rămână pe Camp Nou în urmă cu un an, deși primise o ofertă de 10 milioane de euro pe sezon de la PSG. Croatul se aștepta la un salariu mult mai mare din partea conducerii Barcelonei, dar acest lucru nu s-a înâmplat. Deși mijlocașul are contract cu Barca până în vara anului 2021, acesta ar putea lua în calcul ofertele altor cluburi la iarnă, când se deschide perioada de transferuri. Catalanii sunt dispuși să negocieze cu celelalte cluburi pentru transferul lui Rakitic, deși acesta are o clauză de reziliere de 125 milioane de euro.
Conform presei spaniole, Manchester United și Inter Milano sunt echipele care și-l doresc pe Ivan Rakitic. Suma de transfer pentru mijlocașul de 31 de ani pornește de la 40 milioane de euro, cu mult mai mică decât clauza din contract.
Sergio Busquets et Ivan Rakitic se félicitent après la qualification du FC Barcelone en 1/4 de finale

Cifrele lui Rakitic la Barcelona:

  • Meciuri: 274
  • Goluri: 34
  • Assist-uri: 37
  • Trofee: 13
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo