Leo Messi a câștigat de curând al șaselea Balon de Aur din carieră și l-a întrecut pe Cristiano Ronaldo în topul all-time. Căpitanul celor de la Real Madrid a venit cu o propunere inedită pentru cei de la France Football, organizatorii prestigiosului eveniment:
"Ar putea să se facă o decernare a Balonului de Aur doar pentru Cristiano și Messi, în funcție de rezultatele fiecăruia, iar alt premiu pentru restul jucătorilor. Până la urmă, așa ar fi mai bine pentru fotbal.", a declarat Ramos pentru postul TV TUDN.
Ajuns la 33 de ani, fundașul spaniol n-a ezitat să vorbească nici despre momentul în care își va agăța ghetele în cui. Ramos consideră că există mulți jucători tineri cu potențial care i-ar putea locul după retragerea sa:
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
"Voi juca până când nu voi mai avea entuziasm, dar asta nu cred că se va întâmpla prea curând. Voi profita cât de mult pot de tot ce îmi oferă fotbalul, atât timp cât mă voi simți bine. Sper să joc cât mai mulți ani de acum înainte.
Avem o academie foarte bună la Real Madrid, unde există mulți tineri talentați. Și pe piață există jucători buni, iar echipa poate să îi transfere. De Ligt este un fotbalist cu o viziune foarte bună, dar are nevoie de experiență. Cu siguranță, este un jucător de viitor.", a mai adăugat căpitanul Realului.
https://i.eurosport.com/2019/12/10/2733526.jpg
Real Madrid și Barcelona se vor întâlni în primul "El Clasico" al sezonului, pe 18 decembrie. În perspectiva meciului de pe Camp Nou, Ramos consideră că ambele formații au parte de o perioadă excelentă în acest sezon:
"Ambele echipe traversează o perioadă bună. Ne motivează să câștigăm în momentul în care adversarul nostru se află la un nivel înalt.", a mai spus Sergio Ramos.
Barcelona și Real Madrid sunt la egalitate de puncte în La Liga, ocupând locurile unu și doi, cu 34 de puncte, adunate în 15 etape.
Pentru formația catalană urmează meciul din UEFA Champions League, de marți, în compania celor de la Inter Milano, în timp ce Real Madrid va juca ultimul meci din grupele UEFA Champions, miercuri, pe terenul celor de la Club Brugge. Cele două rivale din Spania s-au calificat deja în primăvara europeană și așteaptă să-și cunoască viitorul adversar din optimi.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
Ligue 1
"Sergio Ramos știe că a greșit!" În ce condiții ar fi putut să continue la Real Madrid
21/04/2022 LA 04:47