Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răsturnare de situație în cazul lui David Silva! Cu cine a semnat fostul star al lui City

Vlad Dumitrescu

Actualizat 18/08/2020 la 00:25 GMT+3

David Silva este noul jucător al celor de la Real Sociedad, deși s-a discutat intens în ultimele zile despre un transfer al spaniolului la Lazio.

David Silva

Credit imagine: SID

Real Sociedad l-a deturnat, practic, pe David Silva. Spaniolul ajunsese la un acord total cu Lazio pentru un contract valabil pe trei ani și urma să facă vizita medicală la Roma cât de curând. Însă situația s-a înrăutățit iar italienii au devenit nemulțumiți după ce Silva nu le-a mai răspuns la apeluri.
Totuși, La Real l-a contactat pe spaniol în privat și l-a convins să vină în Țara Bascilor. Jurnalistul italian Fabrizio Romano scrie că italienii sunt furioși din cauza deznodământului situației.

David Silva la Real Sociedad

Astfel, Silva a semnat cu Real Sociedad pentru următoarele două sezoane. La Real s-a mișcat rapid după pierderea lui Martin Odegaard și l-a adus pe Silva profitând de faptul că fostul mijlocaș al lui City și-a dorit să se întoarcă acasă.
Silva a jucat în 309 meciuri în Premier League în care a marcat 60 de goluri. El a fost esențial pentru cele patru titluri cucerite de City în 2012, 2014, 2018 și 2019. În cupele interne, el a jucat în 57 de meciuri și a cucerit două Cupe ale Angliei, cinci Cupe ale Ligii și trei SuperCupe ale Angliei. Silva este jucătorul cu cele mai multe apariții europene pentru City, jucând în 70 de meciuri în Champions League în ultimii 10 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo