Barcelona a rămas fără antrenor! Xavi Hernandez, legenda clubului catalan, a refuzat pentru moment oferta primită de la club, dorind să rămână până în vară la Al Sadd! Xavi nu își dorește să o preia pe Barcelona în mijlocul sezonului.
Problema celor de la Barcelona este că întreaga situație l-a discreditat total pe Ernesto Valverde iar acesta va părăsi echipa! Astfel, Barcelona rămâne pentru moment fără antrenor! Valverde nu a fost demis în mod oficial, însă acest lucru este imposibil de evitat, mai scriu catalanii.

Alt antrenor până în vară

Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49
Sport de Catalunya scrie că oficialii Barcei au decis să apeleze la o variantă de avarie până la vară, când Xavi va fi dispus să preia echipa! Sunt avansate astfel 6 variante: Quique Setién, Robert Martínez, Gabriel Milito, Ronald Koeman, Marcelo Gallardo și Thierry Henry!
Momentan, Ronaldo Koeman a refuzat la rândul său oferta, în timp ce Roberto Martinez nu își dorește să părăsească naționala Belgiei, aflată pe prima poziție în clasamentul FIFA în acest moment. O altă variantă de avarie care poate fi luată în calcul este antrenorul echipei secunde, Garcia Pimienta.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14