Dorința lui Lionel Messi de a pleca de la Barcelona este dezbătută și de către jucătorii rivalilor de la Real Madrid. Aceștia au fost extrem de surprinși de această decizie a lui Messi, care a fost principalul rival al madrilenilor în ultimii 15 ani. Notificarea făcută prin fac de către Messi a provocat un adevărat cutremur la Barcelona, iar jucătorii Realului au discutat despre această plecare pe grupul lor de Whatsapp.
https://i.eurosport.com/2020/05/08/2815985.jpg

Jucătorii Realului nu cred că Messi va pleca

Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
ESPN scrie că jucătorii importanți de la Real Madrid sunt convinși că lucrurile se vor rezolva și că Messi va fi rivalul lor din La Liga și în sezonul viitor. Grupul de Whatsapp al madrilenilor a fost plin de mesaje după anunțul făcut de starul argentinian. Sergio Ramos, Marcelo, Modric sau Benzema au discutat și despre impactul pe care plecarwa lui Messi în va avea asupra campionatului spaniol. Real Madrid a cucerit în iulie titlul de campioană în Spania după o secetă de 3 ani. De la venirea lui Messi la prima echipă a Barcelonei în 2004, Real Madrid a cucerit doar 5 titluri în campionatul spaniol.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819229.jpg

Messi ar putea alege Premier League

Plecarea lui Messi este al doilea șoc pentru La Liga. Celălalt jucător exponențial al acestei generații, Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid la Juventus. Messi este însă atras de fostul său antrenor de pe Camp Nou, Pep Guardiola, la Manchester City. L'Equipe a scris despre interesul lui PSG pentru transferul lui Messi, dar directorul sportiv Leonardo a fost refuzat pe motiv că Messi a ales deja Premier League. Oferta lui Manchester City este tentantă având în vedere că Messi are deja 33 de ani: 100 de milioane de euro plus trei jucători, Gabi Jesus, Bernardo Silva și Eric Garcia.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33