Dorința lui Lionel Messi de a pleca de la Barcelona este dezbătută și de către jucătorii rivalilor de la Real Madrid. Aceștia au fost extrem de surprinși de această decizie a lui Messi, care a fost principalul rival al madrilenilor în ultimii 15 ani. Notificarea făcută prin fac de către Messi a provocat un adevărat cutremur la Barcelona, iar jucătorii Realului au discutat despre această plecare pe grupul lor de Whatsapp.
https://i.eurosport.com/2020/05/08/2815985.jpg

Jucătorii Realului nu cred că Messi va pleca

Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 20 ORE
ESPN scrie că jucătorii importanți de la Real Madrid sunt convinși că lucrurile se vor rezolva și că Messi va fi rivalul lor din La Liga și în sezonul viitor. Grupul de Whatsapp al madrilenilor a fost plin de mesaje după anunțul făcut de starul argentinian. Sergio Ramos, Marcelo, Modric sau Benzema au discutat și despre impactul pe care plecarwa lui Messi în va avea asupra campionatului spaniol. Real Madrid a cucerit în iulie titlul de campioană în Spania după o secetă de 3 ani. De la venirea lui Messi la prima echipă a Barcelonei în 2004, Real Madrid a cucerit doar 5 titluri în campionatul spaniol.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819229.jpg

Messi ar putea alege Premier League

Plecarea lui Messi este al doilea șoc pentru La Liga. Celălalt jucător exponențial al acestei generații, Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid la Juventus. Messi este însă atras de fostul său antrenor de pe Camp Nou, Pep Guardiola, la Manchester City. L'Equipe a scris despre interesul lui PSG pentru transferul lui Messi, dar directorul sportiv Leonardo a fost refuzat pe motiv că Messi a ales deja Premier League. Oferta lui Manchester City este tentantă având în vedere că Messi are deja 33 de ani: 100 de milioane de euro plus trei jucători, Gabi Jesus, Bernardo Silva și Eric Garcia.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
22/09/2021 LA 08:16