"Messi mi-a spus că îşi va încheia activitatea şi viaţa fotbalistică la Barca. Nu voi da mai multe detalii pentru că suntem concentraţi asupra competiţiei şi negociem cu mulţi fotbalişti, însă Messi ne-a informat că vrea să rămână aşa că ne vom bucura de el pentru mult timp", a declarat Bartomeu după victoria Barcelonei de la Villareal.
După 3 egaluri în ultimele 4 meciuri, Barcelona a făcut un meci minunat pe Estadio de la Ceramica, impunându-se cu 4-1 în duelul cu Villarreal. Catalanii păstrează șanse la titlu, deși acestea sunt infime: au de recuperat 4 puncte în ultimele 4 runde față de marea rivală, Real Madrid.
Dacă în ultimele meciuri Griezmann a fost mai mereu rezervă, totul culminând în remiza cu Atletico Madrid, când, în ciuda scorului, Setien l-a băgat abia în minutul 90, astăzi francezul a fost introdus din primul minut. Tripleta Messi-Suarez-Griezmann nu a funcționat niciodată la nivelul așteptat în acest sezon, dar acest lucru pare să se fi schimbat odată cu partida din această seară.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Barcelona a făcut un meci excelent pe fază ofensivă, posesia uriașă cu care ne-a obișnuit trupa lui Setien tranformându-se de această dată în numeroase șanse de a marca.

Lionel Messi ar fi oprit negocierile cu Barcelona

Săptămâna trecută s-a scris că Lionel Messi a blocat orice discuție cu Barcelona privind negocierea viitorului contract. Măsura ar fi fost una menită să îi transmită clar lui Bartomeu că a greșit enorm la cârma clubului, iar Marca chiar acreditează voalat ideea că argentinianul ar fi în tabăra lui Victor Font, marele rival al președintelui pentru alegerile din 2021.
Barcelona părea la un moment dat marea favorită pentru câștigarea titlului în La Liga, dar scandalul dintre Bartomeu și Emili Rousaud, fostul vicepreședinte, a dus la numeroase demisii în conducere și la o destabilizare a echipei.
În plus, Messi nu a fost sprijinit de Bartomeu nici în scandalul cu Abidal, de după plecarea lui Valverde, astfel că sud-americanul pare că vrea acum să plătească anumite polițe.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59