Atletico Madrid a primit o lovitură puternică din partea lui Arsenal chiar în ultima zi de transferuri. Trupa lui Mikel Arteta a rezolvat mutarea lui Thomas Partey pe Emirates. Madrilenii lui Simeone nu au reușit să se opună acestui transfer, iar presa din Spania a transmis că tehnicianul lui Atletico a fost furios când a aflat că l-a pierdut pe Partey.
Simeone ar fi vrut fără doar și poate ca Partey să rămână sub comanda sa pe Wanda Metropolitano şi ar fi pornit un real conflict cu conducerea pentru sumă prea mică impusă tunarilor lui Arteta privind clauza de eliberare a jucătorului, care l-a pus în imposibilitatea de a se opune plecării.

Simeone, furios pentru plecarea lui Partey de la Atletico

Premier League
Bruce e istorie pentru Newcastle! Zidane a fost momit cu un salariu dublu față de cât lua la Real
IERI LA 10:28
Vorbind în cadrul unei conferințe de presă de dinaintea meciului din acest weekend cu Celta Vigo, Simeone a ținut să-l laude pe Partey și să spună despre el că este un jucător extraordinar: “În aceste situații când contractele jucătorilor au clauze nu prea avem multe opțiuni la îndemână. Sunt decizii care se iau în funcție de posibilități. Cât despre Thomas, tot ce li se întâmplă bun jucătorilor care au făcut atât de multe lucruri pentru mine mă face fericit. Îmi amintesc de meciurile echipei a doua când îl urmăream și îl vedeam cât de mult muncește să se ridice. A mers apoi la Almeria, i-a fost greu să-și găsească locul, dar este un jucător extraordinar. Se va descurca fără doar și poate și îi urăm tot binele la Arsenal. Îl iubim foarte mult, eș știe asta”, a spus Simeone.
Partey ar putea fi folosit de Arteta chiar în acest weekend, în meciul cu Manchester City. Arteta și-a exprimat bucuria cu privire la mutarea lui Partey pe Emirates: "Există foarte multă nerăbdare în rândul fanilor, ei sunt foarte fericiți, suporterii noștri de abia așteaptă să-l vadă la treabă. Este un jucător pe care ni l-am dorit de mult timp și în sfârșit am reușit să-l aducem aici. Este o componentă foarte importantă pentru echipa noastră. Vom vedea dacă va juca în meciul cu City. Trebuie să se antreneze mai întâi, să-și intre în ritm aici, vom vedea cum se adaptează și vom lua o decizie", a spus Arteta.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Liga Campionilor UEFA
De aici a plecat totul: istoria conflictului Klopp - Simeone. De ce nu se suportă
IERI LA 09:30
Fotbal
Klopp a plecat "fumegând" din flash-interviu: "Nu sunt un idiot să îți fac jocul"
IERI LA 07:16