Griezmann a sosit la Barcelona vara trecută, după ce gruparea catalană le-a plătit 125 milioane de euro celor de la Atletico Madrid. Prestațiile atacantului francez n-au fost însă cele așteptate, reușind să înscrie numai 17 goluri în cele 57 de apariții.
Mai mult, în presa iberică a fost instalată ideea că relația dintre Griezmann și Messi, liderul Barcelonei, nu este cea mai strălucitoare.
Ipoteza a fost susținută puternic și într-un mod chiar agresiv de Eric Olhats, fostul impresar al lui Griezmann. Acesta l-a învinuit pe Messi pentru forma modestă a fostului său client, spunând că argentinianul "are o atitudine deplorabilă".
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
"Messi are un punct de vedere în legătură cu orice la Barcelona. Este și împărat și rege, și nu a văzut cu ochi buni venirea lui Antoine. Atitudinea sa e deplorabilă și a demonstrat acest lucru. Griezmann a spus întotdeauna că nu are vreo problemă cu Messi, dar niciodată n-am auzit asta din partea argentinianului.", a spus, recent, Olhats.

Fotografia care lămurește relația dintre Griezmann și Messi

Griezmann a simțit că este momentul să intervină și să-i asigure pe fanii Barcelonei că nu există divergențe între el și Messi. Campionul mondial din 2018 a postat pe contul de Twitter o fotografie împreună cu căpitanul Barcelonei, care i-a oferit șansa să marcheze în ultimul meci din campionat, cu Betis.
Messi a sărit inteligent peste o minge, lăsându-l pe Griezmann singur cu poarta goală. Francezul a îndeplinit o simplă formalitate, apoi l-a îmbrățișat pe coechipierul său.
Prin postarea respectivă, Griezmann a dat de înțeles că nu există tensiune între el și Messi, în ciuda tuturor zvonurilor și declarațiilor războinice.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59